Kutyámnak emlő daganata van, meg kell műteni vaaagy? Valaki azt mondta lehet csak jó indulatú.
Nem mindegy, milyen idős a kutya. Idősebb ebeknél fokozott veszéllyel jár az altatás.
Nem mindegy, romlik-e a kutya életminősége a daganat miatt. Fáj-e neki, gátolja-e mozgásban, akármiben.
Növekszik-e a kinövés, változik-e az állaga stb.
De a legfontosabb, hogy valóban nem rosszindulatú-e a daganat. Ki az a "valaki", aki azt mondta, hogy jóindulatú?
"...meg kell műteni vaaagy?" --- ??? Mi a kérdés?Orvos mit mondott? Mit takar,hogy megnézte? Én nem vagyok állatorvos,honnan tudnám meg kell e műteni?
Ivaros kutya amúgy?
10 éves kutya
"mit takar hogy megnézte?" kijött meg nézte, meg tapintotta és ennyi
Ha én lennék a világ legjobb állatorvosa, látatlanban akkor sem tudnék többet mondani.
Ha véleményre vagy kíváncsi, akkor kérdezz meg egy másik állatorvost, mi monitor mögül nem tudunk sokat mondani.
Az a "valaki" állatorvos volt?
Annak megállapítása, hogy egy daganat jó-, vagy rosszindulatú-e csakis akkor történhet, ha kiveszik , vagy mintát vesznek belőle és elküldik szövettanra.
Egy jóindulatú daganat is növekedhet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!