Hogyan segíthetnék a kutyámnak legyőzni a félelmeit?
Van egy 10 hónapos német-juhász kutyám aki nagyon szeretetteljesen viselkedik. Mindenkivel barátságos stb.
Szinte a hangját sem lehet hallani.
Ami viszont aggaszt az a következő.: Sem a pórázt nyakörvvel vagy hámot nem szereti. Semmi negatív behatás vagy trauma nem érte egyszerűen leblokkol. Ha kijutunk a ház elé akkor 4 lépés után remeg.
Szeretném néha sétáltatni stb. De ötleteket várok, mivel tudnék jobban a kedvében járni.
Az állat otthon szabadon van. 1800nm-en....
youtube
Kutya sétáltatás
Jó pár remek oktató videó van fent.
Sok sikert a kutyushoz.
Uhhh. Honnan van, hogy ilyen pocsék az idegrendszere? A tenyésztője mit mond erre? Milyen felelősséget vállal, hogy ilyen ideggyenge kutyát adott el?
Otthon hogy viselkedik nyakörvben, pórázon? Tedd rá, hadd mászkáljon ezekben, míg teljesen meg nem szokja. Bent kezd el az irányítást is.
A kutyát menhelyről hoztam ki. 6-8 hetes korában. Kezdettől fogva volt neki nyakörve. Előbb kicsi most nagyobb. (Nem lánc)
A gyerekkel játékos, az emberekkel kedves. A "hozzám" parancs vagy az "ülsz" az gond nélkül megy. Követ int egy árnyék. Sok szeretet kap.
Az udvar nagy... Tere, helye. van. Csinálunk neki egy kennelt is de nincs szükségünk rá.
Próbáltam cicapórázzal - gondolván, hogy nem olyan csörgős meg nehéz... akkor is folyamatosan blokkol a kutya. A jutifali az is megy néha meg-meg indul. Utána jött egy másik póráz. Odaadtam neki játszon vele. (csörgés stb..) Most jött a hám. hátha az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!