Mit tegyek ha egyszerűen KÉPTELEN vagyok kiirtani a
bolhákat?
Figyelt kérdés
Kutyára-macskára próbáltunk mindent már!!! De visszajönnek! Exspot, Frontline, Biospotix, Bolfo, Neostomosan, citromos lemosó, Insecticide, állatorvosnál kezelés, több orvossal beszéltem stb. Vagyonokat költöttünk rá, már nem tudok mit tenni az állataim szenvednek... :( Kutyának a nyakörv nem jöhet szóba, azon kívül szinte már mindent tettünk rá... Istenem, mit tegyek még? Már egy éve küzdünk. Előtte nem volt rajtuk néha bolhairtó mégsem voltak bolhásak.
Azért majd körülnézek. De mostmár tényleg nem tudom mit csináljak. Hogy miért nincs egy r*hadt általános módszer, minek kell mindehol más írni??? :S Nem egyforma minden bolha (mármint persze vannak fajáik), az istenit, de mostmár komolyan ebben rokkanok bele!!!?? :@ Szerencsétlen kutyáim már sebesek :S
2010. jún. 12. 19:28
22/29 anonim válasza:
Több, mint 10 éve nálunk minden kutya-macska Neocidolban fürösztve. SOHA egyiknek sem lett semmi baja tőle. Szerintem miért használják olyan sokan? Azért mert használ. Nem itatni kell a macskával, hanem fürdetni benne. Lassan már azt sem tudom, hogy néz ki a bolha, olyan régen láttam. Próbáld ki, ne aggodalmaskodj. Vagy inkább nézed az állataid szenvedését?
2010. jún. 13. 09:49
23/29 A kérdező kommentje:
A macska nem szenved csak a kutyák. Nem tudom akkor minek írják rá ha nem igaz...
2010. jún. 13. 12:14
24/29 anonim válasza:
Lehet a macsek nem szenved, de főleg ő hozza haza, és fertőz vissza. Mi anno kicsit elköltöztettük a kutyákat, és a helyüket, Chemotox, és társaival fújtuk le, de úgyhogy maszkban, tömények, minden nap. kb egy hétig, a kutyát, macskát Neostomosanban fürdettük, és csak két nap múlva cseppentettük be őket. Nekünk a doki azt mondta fürdés után nem éri meg, csak pénzkidobás, legalább várjunk két napot. és így kb két hét után egy darab bolha sem volt!
2010. jún. 13. 14:29
25/29 A kérdező kommentje:
De hát nem értem mi történt. Eddig is pont ilyen macskánk és ugyanazek a kutyáink voltak, ugyanebben a kertben, ugyanúgy kijártak, ugyanazokkal a kóbormacskákkal, állatokkal találkoztak mégsem voltak soha bolhásak, mégha a védekezés néha ki is maradt.
Én sajnos az állataim nem tudom máshova vinni, és nem lehetnek felügyelet nélkül, nem zárhatom őket ki az udvarra hosszabb időre, napokra.
2010. jún. 13. 14:32
26/29 A kérdező kommentje:
Na mindegy majd holnap megpróbálok valamit venni csak nem tudom hol... Én csak a fressnapfot ismerem a környéken. De majd meglátjuk. Hol lehet ezeket venni?
2010. jún. 13. 14:38
27/29 anonim válasza:
Ha csak a fressnapfot ismered, ahol lehet venni ilyesmit, akkor hogy próbáltad ki, ami a kérdésben fel van sorolva? mert azokat sem lehet ott kapni.
2010. jún. 13. 15:00
28/29 A kérdező kommentje:
Rendeltem (de arra most nincs idő) illetve a szüleim hozták, de most nincs kocsi, vagy pedig az orvos írta fel, de nyilván nem mehetek az orvoshoz, mert kettő van itt. Egyik közölte hogy Neostomosan és társai sz*rok a másik meg aki kezeli a kutyáim és minden egyes alkalommal amikor megyek és mondom hogy megint bolhás, sebes, azt mondja várjak még mert nemsokára elpusztul ez a genetráció is. Na persze azt látom...
Amúgy a mi fressinkben van egy üveges rész ami tömve van élősködők elleni szerekkel, csak neostomosant nem láttam ott azok közül amit felsoroltam.
2010. jún. 13. 15:05
29/29 anonim válasza:
mi lett a kis bolhás bandával? így 2 év után... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!