Anyukáméknak bolha van az ágyban hogy lehet kiírtani?
Remélem nem ágyi tetű mert azt nagyon nehéz kiírtani. Nincs rajtuk sok fájdalmas, nagyon viszkető csípés?
Amúgy gőzkacsával lehetne megpróbálni jól kigőzölni a matracot, leszedni az ágyról és a keretet, ágyrácsot is jól áttörölni Domestossal.
Én úgy tudom a kutya bolha nem megy emberre. (De nem vagyok se orvos, se szakértő.) Ha az lenne már rád is ment volna.
Kiirtásra: bolhaellenes szert kéne venni, lepedőt takarókat magas hőfokon kimosni esetleg.
vEGYÉL NEOSTOMOSANTés permetezz be minden helységet, a kutyától kezdve, a kutya fekhelyén át a minden kis zugig.
Vegyél valamilyen bolhairtó szert és mossátok ki az ágyat a matracot is. Utána a kutyust is azért fürdessétek meg .
Nekem a macskám volt bolhás aki csak az udvarra megy ki az utcára nem. Az állatorvos mondta, hogy az ember is beviheti a házba és onnan rámehet az állatokra. A cicámat is megfürdettük, kutyámon nem volt bolha de ő is fürdött a biztonság kedvéért.
Ha bolha van az ágyukban, akkor előbb-utóbb máshol is lesz.
Bár lehet poloska is. Bolha ellen akár Neostomosan, Biokill, Insecticid pl. Mindent befújni, felmosni vele. Jó, ha 3-4 naponta megismétlik legalább 3 hétig, mert a petéknek kb 3 hét a kikelési idejük.
Poloska ellen csak az ágyat kell valami csótányírtó szerrel lefújni. Ott elég az egyszeri alapos kezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!