Mit tegyek ha egyszerűen KÉPTELEN vagyok kiirtani a bolhákat?
Figyelt kérdés
Kutyára-macskára próbáltunk mindent már!!! De visszajönnek! Exspot, Frontline, Biospotix, Bolfo, Neostomosan, citromos lemosó, Insecticide, állatorvosnál kezelés, több orvossal beszéltem stb. Vagyonokat költöttünk rá, már nem tudok mit tenni az állataim szenvednek... :( Kutyának a nyakörv nem jöhet szóba, azon kívül szinte már mindent tettünk rá... Istenem, mit tegyek még? Már egy éve küzdünk. Előtte nem volt rajtuk néha bolhairtó mégsem voltak bolhásak.2010. jún. 12. 14:45
11/29 A kérdező kommentje:
Ha bolhairtó samponnal mosom meg többször az nem lenne jó?
2010. jún. 12. 15:58
12/29 anonim válasza:
Első vagyok. Én frontline comboztam is, ami a környezetére is hat, nem csak rá. Lószart se ért. Érdekes az előző macskánál igen, most ezeken nem.
13/29 anonim válasza:
A Neocidol a tuti cucc. A macskát meg lehet fogni, akármennyire vadul. Nyakánál és a derekánál fogva bele kell nyomni a Neocidolos vízbe és benne tartani, amíg át nem ázik. Nem kell mosni közben. Ha egyik kezeddel is elengeded közben, akkor vagy megharap, vagy szétmarja a kezed. Mikor átázott engedd el, kiugrik a vízből, aztán majd megszárad. Nem szabad leöblíteni. Neostomosan gyenge...
14/29 A kérdező kommentje:
Hát azért kínozni nem akarom. Nem szeretném hogy utáljon... Így is félős... Különben is nagyon rövid a szőre és csúszós meg hullik, és vékony, nincs mit rajta fogni... Őt majd megoldom máshogy... Amúgy hol lehet venni ezt a szert?
2010. jún. 12. 19:05
15/29 A kérdező kommentje:
"a rühösség gyógykezelésére, a kullancsok, a juh-paklincsok, tetvek és a légynyüvek elpusztítására" Hol ott a bolha vagy én vagyok hülye? oO És ez haszonállatokra való ha jól olvasom... Nem?
2010. jún. 12. 19:07
16/29 A kérdező kommentje:
Azt írja macska nem is kezelhető vele, na szép... El kéne olvasni mielőtt ajánljátok, mert az én macskám látja kárát... :S
2010. jún. 12. 19:09
17/29 anonim válasza:
ott van a nyulak, baromfik tartóépületeiben a bolha, hiába fertőtleníted le az egész házat, kennelt, állatot, az udvarban, állattartó melléképületek, takarmáynban ott vannak a peték.
18/29 A kérdező kommentje:
Aha tehát akinek nagy kertje és állatai vannak annak muszáj mindig bolhásnak lenni. Hát ez nagyon király... :S Eddig sosem voltak bolhásak... És nem is mennek az állatok közelébe.
2010. jún. 12. 19:19
19/29 anonim válasza:
Én sem mertem először megfürdetni benne a kutyámat, de az állatorvos hozta, és ő mondta, hogy ez a legjobb. Azt, hogy honnan hozta nem tudom, de láttam kisállatkereskedésben, és gazdaboltban is. 1100 ft-ért vettem.
20/29 A kérdező kommentje:
Persze de akkor neked sem macskára adta...
2010. jún. 12. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!