Hátha van még fönt valaki! Van egy nagyon öreg kiskutyám, Talán érzi, hogy hamarosan vége lesz küzdelmeinek és nem akar egyedül lenni?
Ott kezdeném, hogy nagyon szép kora van a kutyusodnak. Igazán büszke lehetsz rá, és magadra :)
Sajnos a kérdésedre nem igazán tudok válaszolni, de én úgy tudom a kutya inkább egy csendes nyugodt helyen szokott elhunyni, elbújik. De remélem szó nincs ilyenről!
Nem lehet szimplán, hogy zavarja valami?
Vizet adj neki, hátha szomjas.
Hagyd, hagy pihizzen az öledben.
Remélem minden rendben lesz.
Majd írj kérlek hogy alakult az éjszaka.
Hú, tényleg szép korban van a kutyus :)
Igazából lehetséges az is, amit írtál, de persze egyáltalán nem biztos.. Ez a viselkedés csak ma jelentkezett? Eddig hogy tűrte az "egyedüllétet"? Nem lehet, hogy mivel nem lát és nem is hall jól, ezért úgy érzi magát biztonságban, ha maga biztosan mellett tudhat titeket? Figyeljétek, hogy nem fáj-e semmije. Nem változott meg valami körülötte nemrég?
Gyönyörű kor, gratulálok! :)
Ahogy előttem is írták, az állatok inkább csendben elbújnak, amikor érzik, hogy itt a vég. Nem zargatnak senkit sem a fájdalmaikkal, betegségeikkel, hiszen akkor felhívnák magukra a figyelmet.
Szerintem a te kis nyugdíjasod vágyik a társaságra, figyelemre, ezért kezd bele a kiabálásba. Az ennyire idős anyókák/apókák felvesznek sok rossz szokást, rigolyát, csakúgy mint az idős emberek. Légy vele türelmes és megértő, egy ilyen hosszú életet leélt kutyának ez már jár. :)
Több oka is lehet, random 2:
1. Kemény a fekhelye és fáj neki ott a fekvés.
2.Időszakos rosszullét és kellett a gazdi közelsége, hogy lenyugodjon.
Szép kor, az én öregem is csinált furcsa dolgokat ebben a korban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!