9 hónapos a lányom, az normális hogy már akar járkálni, próbálkozik? De csak amikor egyedül játszik én meg takarítok vagy vmit csinálok és nem figyelem őt. Feláll az ágy szélébe kapaszkodik és próbál menni, neha sikerül neki.
Igen, a lányod egy zseni. Meghaladja a korát, és fényévekkel körözi le a többi hasonló gyereket.
Mi a kérdésed valójában?
Inkább takaríts.
Persze,normális.Én 10 hónaposan indultam el.
Majd előtted is menni fog,ne aggódj,bár még nagyon ráér vele.:)
Első fiam 7 hónap két hetesen, a második fiam aznap, amikor töltötte a 7 hónapot állt fel. Mindekettő 8 hónaposan elkezdett kapaszkodva menni, de a kicsi nekem is csak akkor csinálja, ha pl van valami a kanapén, ami nagyon tetszik neki és látni akarja végig, ezért értemegy. :) A nagy első születésnapján indult el stabilan magától, a kicsi tegnap volt 9 hónapos, mint írtam, 90%-ban még négykézlábazik.
Nem egyedi és nem extra a lányod, de ügyes természetesen :)
Nem baj az.azt meg nem tudom h előtted miért ne,de nem hinném h gond lenne.
Az én fiam hamarabb ált fel és ment az ágy vagy szekrény mellett minthogy ült volna!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!