Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Westiet vagy Spánielt?

Westiet vagy Spánielt?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit vegyek 11 éves lányomnak az a baj hogy nagyon szeleburdi és min a kettő kutya az milyik lenne jobb?
2010. jún. 11. 15:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A westie nem terelőkutya, hanem kotorékeb. :D
2010. jún. 11. 16:09
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

16:07. sztem most nagyon sok spánielesnek akadt fent a szeme..

szerinted mi az a hártya a spániel ujjai között?

vízi vadászkutya, elsősorban vízimadarak felhajtására, és apportírozásra tenyésztették. és azért spániel, mert Spanyolországból származik...

2010. jún. 11. 16:09
 13/28 anonim ***** válasza:
nekünk westi van és tök aranyos.
2010. jún. 11. 16:11
 14/28 anonim ***** válasza:

A spániel, mint öleb? :O Ez hülyeség. :D

Nekem spánieljeim vannak, imádnivalók. Az ismerősömnek westije van, aranyos, meg szép, de mindig pattog, ugat.

Szóval a saját tapasztalataim alapján a spánielre voksolok.

2010. jún. 11. 16:12
 15/28 anonim ***** válasza:
westie
2010. jún. 11. 16:13
 16/28 anonim ***** válasza:
Ja, és folyamatosan hordják kozmetikushoz, ez rendben is van. Csak az első pár alkalommal nagyon elrontották szegényt. Elég érdekes lett, így keresni kellet új kozmetikust, aki szépen megcsinálja.
2010. jún. 11. 16:13
 17/28 anonim ***** válasza:
Spániel:)
2010. jún. 11. 16:15
 18/28 anonim ***** válasza:

Szerintem mind a kettő jó fajta, egyikkel sem nyúlhatsz mellé. Talán a lányodat kéne megkérdezni.

16:07, aki semmit nem konyít a kutyafajtákhoz az miért válaszol ilyen kérdésre?

A westiet rókavadászatra, patkányfogásra tenyésztették ki (tehát köze nincs a tereléshez, nem tudom láttál-e már ilyen kutyát képen)a spániel pedig, mint ahogy írták is itt előttem, vadászkutya.

2010. jún. 11. 16:27
 19/28 anonim ***** válasza:

spánielt, én már a kettőt is "túléltem", ha újra lesz kutyám akkor is spánielem lesz.

Ezzel az ölebessel kinyílt a bicska a zsebemben...

2010. jún. 11. 16:40
 20/28 anonim ***** válasza:
A spánielek nagyon aranyosak de azok is akaratosak, furfangosak, viszont okosak is és inkább csak kertbe ajánlom (mint általában a kutya szerű kutyákat) mert nagyon mozgás igényes. Elhiszem, hogy az előző válaszoló nevelte a kutyáját 12 évesen, de azért ez nem jellemző nagy valószínűséggel a tied lesz.
2010. jún. 11. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!