Westiet vagy Spánielt?

A westie terelőkutya, a spániel pedig ölebnek lett tenyésztve.
Ebből kifolyólag szerintem a westie aktívabb, lehet, hogy okosabb és ugatósabb.

én 12 évesen kaptam a spánielemet, és egy percig se nevelte az anyám!
Csak is úgy kaphattam meg, hogy felelősséget vállaltam érte, én gondoztam, sétáltattam, etettem, stb.
Nem hülyék a 11-12 évesek. Ha kap egy kutyát, és tényleg szereti, akkor megtanulja, hogyan lehet felelősségteljes!
Amúgy mindegy melyik fajta, de szerintem egy terrier sok lehet első kutyának.

Utso vagyok:
de ne az aktuális divat miatt vegyél ilyen kutyát,gondolj bele,fésülni kell,kozmetikáztatni,ha nem tudsz vele foglalkozni eleget,csunya lesz.akkor inkább rövidszőrüt ajánlok,hisz ezek ha sár van,"derékig" sárosak.tapasztalat:)

Westie! Nekem ugyan még csak 3 hete van westiem, de nagyon meg vagyok vele elégedve, eddig semmi bajt nem csinált, nagyon nyugodt, gyorsan tanul és hihetetlenül aranyos. :)
Úgy tudom a spánielek makacsabbak, barátnőmnek az van, alig bírnak vele. Bár egy kicsit a westie is makacs, hiszen terrier, bár eddig ezt nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!