Westiet mennyi idősen lehet kozmetikushoz vinni?
Figyelt kérdés
Jövő héten érkezik hozzám egy édes kis westie kislány aki 10 hetes. A kérdésem annyi lenne, hogy mikor lehet először kozmetikába vinni, mert jelenleg udvaron tartják és hát elég koszos szegénykém és így nem nagyon szeretném bevinni a lakásba.Vagy elég ha én fürdetem meg otthon egyenlőre? Egyébként minden tapasztalatot és hasznos infót szívesen fogadok2011. aug. 26. 19:49
1/2 anonim válasza:
10 hetes és az udvaron tartják? Dehát gyanítom még nincs is meg minden oltása...
Mi egyébként az utolsó oltás után vittük nem sokkal először... Szerintem egyelőre fürdesd meg (a westiket egyébkén fürdetni sem kell sűrűn, nem tesz jót nekik),aztán kozmetikába majd csak ha már a szőre is nagyobb.
2/2 anonim válasza:
Otthon megfürdetheted, de mint azt az előttem szóló is mondta, nem használ nekik a sok fürdetés. Minél ritkábban kell a westiet fürdetni, mert felpuhul a szőre és akkor nem lehet majd szépen trimmelni. Már, ha ezt szeretnétek majd kérni a kozmetikában. Olyan fél évesen érdemes már elvinni és megmutatni egy szakembernek, hogy mikor érdemes kezdeni a trimmelést. A nyírást tökmindegy mikor csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!