Nem tudom elfogadni a párom kutyáit, mit tehetek?
Nekem is volt olyan barátom, aki finoman jelezte hogy hát a kutya jó lenne ha nem jönne be a hálóba meg egyébként is, mit keres bent...
Már nem a barátom. 😁
Hát ez bizony a "megszöksz" esete lesz, az állatok előbb ott voltak, mint te. Kialakult egy megszokott kis rendszerük, nem dobbanthatsz be és rendezhetsz át mindent, ezt hogy gondoltad? :D
Hosszú távon csak konfliktusaitok lesztek, ezt felesleges erőltetni... ha kiteszi a kutyákat a hálószobából akkor a következő problémád a kutyás nappali lesz, a kutyaszőr lesz, aztán már a házban sem akarod őket, ha netán gyereket vállalnál akkor pláne. Ez így nem fog menni, keress magadnak kompatibilis párt.
Nem szeretnék bunkó lenni, de.. mit keresel még ott, ha ennyire rosszul vagy a kutyáktól? Ők előbb voltak ott, te belecsöppentél az eddig jól megszokott ritmusukba, amit most tönkretennél.
Én is két 30 kilós kutyával alszom és a párommal. Sosem volt ebből konfliktus, pedig az ő jóságos édesanyja is úgy nevelte, hogy a kutya kertbe kib.szva jó, láncon, csöndben.
Ha a párod nem akar változtatni, nem fog. Szereti a kutyáit. Ne szakítsd el őket egymástól. Te sosem fogod tudni úgy imádni, mint egy kutya.
Az teljesen irrealis elvarad, hogy a kutyak menjenek ki a kertbe. A lakashoz vannak szokva, csaladtagok.
Igazabol mar ott lent elrontva, hogy egy ennyire kutyaszereto ferfit valasztottal, mikor te ki nem allhatod az ebeket.
Nem josolok nektek sok jovot.
Na ez az, az ilyen hölgyek szoktak rugalmasak lenni amíg el nem veszik őket, aztán fúrják ki a háziállatot, ahogy tudják :D
Én még mindig arra szavazok, hogy ez több körös játszma lesz, mert mindig lesz egy pont, ahol megint útban lesznek a kutyák.
Kérdező amit teherbe esik, jön a főhiszti a toxoplasma miatt és a kutyáknak végleg menniük kell minimum a kert végébe, ha nem rögtön új gazdához. Férj az első besokallásnál sajnálni kezdi az ebeket, aztán jöhet az elvált szülők gyermekei című műsor. Persze ha egyáltalán eljutnak idáig, ez attól függ, mennyire kötődik az úriember a kutyáihoz.
Jobb ezt megelőzni, de tartok tőle, hiába mondjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!