Vissza veszi a menhely ha megharap valakit? Vagy elaltatják? M
Figyelt kérdés
A menhelyi kutyánk pár napja megharapta a kisfiamat mert a fekhelye közelébe ment ahol a kutya eldugott valami kaját.
Vissza akartuk vinni,de a menhely hivatkozott mindenre,azóta kiderült egyszer egy család már visszavitte mert szintén gyereket harapott!!!
Ezt a menhely nekünk nem mondta!!
Ezek után nem is akarom visszavinni oda mert lehet 2-3 hónap múlva már más gyerekét harapja meg!!!
Mit tehetek?
2018. márc. 7. 08:50
71/77 A kérdező kommentje:
A kérdés innentől tárgytalan.
Köszönöm!
2018. márc. 9. 18:51
72/77 anonim válasza:
Fogadok,hogy FIDESZes proli vagy :DDDDDDD
73/77 anonim válasza:
Kérdező, a kutyasuliba menjetek vissza, az oktatónak mondd el, hogy a kaját így félti, segíteni fog.Gyerekre meg jobban figyeljetek.Ha tetszik, ha nem, felelőtlenek voltatok ti is, hibáztatok ti is, de már megtörtént.A jövőbeli dolgokat előzd meg...
74/77 anonim válasza:
Utolsó, már elaltatták, mivel menjen vissza?
75/77 anonim válasza:
Elnézést, de ezt hol írta? Lehet átugrottam felette, pedig végig olvastam....
76/77 anonim válasza:
Írta valahol, hogy szombaton megoldódik a gond. Nem vette vissza a menhely, utána már nem is akarta odaadni... Szombaton meg ezt írta
"A kérdés innentől tárgytalan.
Köszönöm!"
Gondolom elaltatták.
77/77 anonim válasza:
Én azért remélem, hogy odaadta valakinek esetleg.Kérdező esetleg válaszolnál, kérlek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!