Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vissza veszi a menhely ha...

Vissza veszi a menhely ha megharap valakit? Vagy elaltatják? M

Figyelt kérdés

A menhelyi kutyánk pár napja megharapta a kisfiamat mert a fekhelye közelébe ment ahol a kutya eldugott valami kaját.

Vissza akartuk vinni,de a menhely hivatkozott mindenre,azóta kiderült egyszer egy család már visszavitte mert szintén gyereket harapott!!!

Ezt a menhely nekünk nem mondta!!

Ezek után nem is akarom visszavinni oda mert lehet 2-3 hónap múlva már más gyerekét harapja meg!!!

Mit tehetek?

2018. márc. 7. 08:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
De volt a kutyával gond. Nem véletlenül jártunk iskolába. Az,hogy nem harapott 5 hónapig az nem azt jelenti,hogy egy angyalka volt.
2018. márc. 8. 16:30
 52/77 aranyos121 ***** válasza:
milyen gondok voltak még a kutyával hogy nem volt angyalka?
2018. márc. 8. 16:38
 53/77 A kérdező kommentje:
Már mindegy. Szombaton megoldódik a gondunk és soha többet menhelyi kutya.
2018. márc. 8. 16:43
 54/77 anonim ***** válasza:
Lehet tudni mi lesz vele?
2018. márc. 8. 17:23
 55/77 tatagami ***** válasza:
65%
Nem értem ezt az 5 hónapig jó kutya volt dolgot. Menhelyi kutyáról beszélünk, tehát a kutya valahogy, valamiért a menhelyre került(jó esetben gazdi hibája hogy odakerült, de a kutya nem problémás rossz esetben gazdi hibája hogy a kutya problémás lett), onnan egy előző gyerekes családhoz ahol megharapta a gyereket tehát visszakerült a menhelyre, majd kiadták a következő gyerekes családnak a kérdezőének, ahol megint megharapta a gyereket. A kérdező leírása alapján azt csináltak a kutyával amit a menhely kért, oda vitték suliba ahova a menhely kérte és eddig is problémás volt a kutya, de próbálták megoldani. A kutya egyszer rakott kaját a helyére és a gyerek pont arra járt ilyen nem történik minden nap tehát 5 hónapig ha a kutya nem kap olyan kaját amit el tud rakni és a gyerek nem jár arra éppen akkor nem is lehet felkészülni egy ilyen eshetőségre mert eddig fel sem merült, jele sem volt és a menhely magas ívben tojt arra hogy szóljon az előző harapásról. Engedtessék már meg hogyha egy valamiért valamikor menhelyre került kutyát magamhoz veszek akkor mondják már meg miért került oda és mire kell emiatt figyelnem nem pedig melyik kutyasuli van velük jóban hogy odajárjak, ráadásul ha gyerekkel megyek kutyát választani és mondom hogy nekünk kell nem pedig meglepi lesz a nagyinak akkor ennek megfelelően ne egy olyan kutyát adjanak ami már megharapott egy gyereket hanem valami gyerekbarátabbat, ráadásul el is felejtsék megemlíteni hogy hoppá már harapott gyereket figyeljünk már oda jobban a kutyára.
2018. márc. 8. 17:27
 56/77 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hogy nem leadott, hanem kidobott, bántalmazott kutya volt. Mondjuk tényleg nem a legjobb döntés olyannak adni akinek nem való az adott kutya, mert az senkinek sem érdeke, hogy visszakerüljön.

De lehet, hogy az előző harapás emberi hiba miatt történt, tehát a kutya nem utálta a gyerekeket, hanem ki lett váltva belőle, az is lehet, hogy csak védte magát. Ha fél a gyerekektől az már ismerkedéskor kiderült volna, és valószínűleg a kérdezőék nem őt választják. Szóval lehetséges, hogy két szerencsétlen véletlen történt, és a menhely sem hibázott akkorát. Viszont ha benne van a szerződésben akkor vissza kéne venniük.

2018. márc. 8. 17:33
 57/77 A kérdező kommentje:
Aha.. majd egy idegen mondja meg.
2018. márc. 9. 09:31
 58/77 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, eddig 57 válasz érkezett. Nem fogom pontosan megszámolni, de tételezzük fel, hogy ezeket a válaszokat (minimum!) 45 különböző ember írta, akik szerint veled van a gond, nem a kutyával. 45 különböző ember szava Veled szemben! Nem kéne elgondolkoznod ezen? Tedd félre az egód, légy egy kicsit emberséges! Vidd vissza a kutyát, de ne jelentsd fel a menhelyet. Ezzel valóban az ottlevő kutyákkal baszol ki. Ha akkora büntetést kapnak, hogy be kell csukniuk a helyet, akkor hova tesznek + 100 kutyát? Kiengedik az utcára? Gondolkozz már el ezen!

Írtad, hogy jártatok kutyaiskolába, mert gond volt a kutyával. Tehát, már az elején is tudtátok, hogy gond van a kutyával, mégis befogadtátok a saját gyereketek mellé. Akkor ti is ludasok vagytok a történetben, nem?

2018. márc. 9. 09:49
 59/77 A kérdező kommentje:

Én voltam ott. Sőt én voltam ott az elmúlt 5 hónapban is. Tudom, hogy mindent megtettünk.

Soha egyik kutyánkkal sem jártunk iskolába, mert nem volt szükség... Ennek volt. Mindent a "szakemberek" útmutatása szerint csináltunk.

Nekem is ő a sokadik kutyám , páromnak is. Közösen is. Soha nem fordult ilyen elő. Tehát leírhatják még 100-an akik a közelben sem voltak,nem ismerik a kutyát,minket,ezt az 5hónapot, hogy a mi hibánk attól még mi,de még az iskolában az oktató is úgy gondolja, hogy nem. Nekem annak a pár embernek a véleménye aki ismer minket, a helyzetet, a kutyát sokkal többet ér mint 100 idegen, elfogult emberé.

2018. márc. 9. 10:23
 60/77 A kérdező kommentje:

Egyébként immáron hátra duzzadt azon emberek száma akit "átvert" a menhely ha annyit mondunk nekik, hogy ejnye-bejnye akkor holnap ugyan úgy kiadnak másnak veszélyes kutyát!

Amit mint anya nem engedhetek!!!

2018. márc. 9. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!