Vissza veszi a menhely ha megharap valakit? Vagy elaltatják? M
A menhelyi kutyánk pár napja megharapta a kisfiamat mert a fekhelye közelébe ment ahol a kutya eldugott valami kaját.
Vissza akartuk vinni,de a menhely hivatkozott mindenre,azóta kiderült egyszer egy család már visszavitte mert szintén gyereket harapott!!!
Ezt a menhely nekünk nem mondta!!
Ezek után nem is akarom visszavinni oda mert lehet 2-3 hónap múlva már más gyerekét harapja meg!!!
Mit tehetek?
Kérdező szerintem ne írd le sem ide sem a Facebookra a konkrét menhelyet, támadható leszel. Ugyan így írd ki Facebookra is és ha valaki jelentkezik és ugyan az a menhely csak akkor lépj.
Beperelhetnek hitelrontásért, rágalmazásért. Csináld úgy,hogy ne tudjanak visszatámadni.
6 éves a gyerek. Természetesen ott voltunk. Mint mondtam benti kutya volt. A konyhában voltam a kutyának a nappaliban van a helye (egy légtér).
Próbáltam visszavinni, nem vették vissza. De most, hogy tudom valószínűleg továbbadják egy másik szerencsétlen családnak már nem is akarom visszavinni.
Azért a sok elborult agyú fotelharcos, akik Fészbúkon szokták osztani az észt, gondolkozzon már el azon, amit mond! "Dögölj meg"? "Dobd ki a gyereket is"? Emberek. Vissza kéne venni az arcból, hiába anonim oldal!
A kérdező nem fojtotta meg a kutyát, nem törte ki a nyakát, nem csapta a falhoz, nem tette ki az autópálya szélén. A kutya 5 hónap együttélés után harapott, ráadásul a gyereket kapta el, aki a falka legfiatalabb tagja. Ez dominancia-probléma, a kutya felmérte a lehetőségeit és cselekedett.
Nem kizárólag a kérdező a hibás.
A menhely is, hiszen gyerekmentes gazdának való kutyát adott ki egy olyan helyre, ahol pici gyerek van. Tudták, hogy harapott előtte is, mégis odaadták, csak "vigyék a francba, eggyel kevesebb". Tipikus menhely-mentalitás...
Vajon ha tenyésztőtől vásárolt kutya lenne, akkor is ennyi véresszájú komment lenne..?
Akkor sem kell gusztustalan kommenteket írni, meg nekiesni annak, aki kérdez!
Istenítsük a kutyát, mert harap, a kérdezőt meg húzzuk fel a bitófára. Nagyon sok az agyhalott sötétzöld, aki kezd nagyon messzire menni az állatvédelemnek álcázott agressziójával.
Segíteni kéne, nem acsarkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!