Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vissza veszi a menhely ha...

Vissza veszi a menhely ha megharap valakit? Vagy elaltatják? M

Figyelt kérdés

A menhelyi kutyánk pár napja megharapta a kisfiamat mert a fekhelye közelébe ment ahol a kutya eldugott valami kaját.

Vissza akartuk vinni,de a menhely hivatkozott mindenre,azóta kiderült egyszer egy család már visszavitte mert szintén gyereket harapott!!!

Ezt a menhely nekünk nem mondta!!

Ezek után nem is akarom visszavinni oda mert lehet 2-3 hónap múlva már más gyerekét harapja meg!!!

Mit tehetek?

2018. márc. 7. 08:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
97%

A menhelynek kötelessége visszavennie, már csak a szerződés alapján is. Fogd meg és vidd vissza, ne vitázz velük.

Viszont javaslom ne tartsatok többet kutyát.

2018. márc. 7. 09:42
 12/77 anonim ***** válasza:
71%

Te még mindig nem érted!

5 hónapja van nálatok az a szegény kutyus.

Az 5 hónap alatt történt ilyen??? Akkor miért gondolod, hogy így 5 hónap után a menhely hibája bármi is???

Szerintem egy ügyvéd sem foglalkozna ezzel.

5 hónap!!!!

És attól, hogy más kutyátok nem volt ilyen, attól még ő lehet. Gondolom a gyereked sem a szomszéd gyerek mása. Mert ők nem gépek. A kutyák sem. Mindegyik más! Te felelősséget vállaltál érte, és most megölnéd! Mert hülye voltál! Undorító vagy!!!

És még te akarsz perelni?????

Szégyelld magad!

És ha a gyereked elkövet valamit, remélem nem ez lesz a megoldásod...

2018. márc. 7. 09:43
 13/77 A kérdező kommentje:

Eddig is volt ezután is lesz. Mindent úgy csináltunk ahogy a menhely javasolta. Abba a kutyaiskolába jartunk amit ők ajánlottak, minden nap farasztottuk, tanítottuk.

Rajta kívül is van egy öreg kutyánk a gyerekek bele kapaszkodva tanulták meg járni. Soha egy morgása nem volt.

2018. márc. 7. 09:44
 14/77 anonim ***** válasza:
36%

Szia!

Írtad, hogy Győr-Moson-Sopron megye,melyik menhely? Ugyan így jártak a húgomék is. Olyan kutyát adtak nekik amit már 3x vitték vissza harapás miatt!!!Persze náluk is harapott.

Ha ugyan az a menhely akkor tehettek közösen feljelentést,úgy talán nagyobb a foganatja.

Írj privátba ha gondolod.

2018. márc. 7. 09:47
 15/77 anonim ***** válasza:
77%

Elég gáz, hogy egy csomó családban azért tartanak kutyát, hogy a kölyköknek legyen mit kínozni, gyötörni.

Neked kérdező 2 dolgot nem lett volna szabad:

- kutyát tartani,

- szaporodni.

2018. márc. 7. 09:48
 16/77 anonim ***** válasza:
67%

Tudod a kutyák MÁSAK!!!!!

Az egyik ezt engedi, a másik amazt!

Az én pitem arra háklis, hogy ha fekszik, ne feküdjön rá a gyerek. Más kutya meg párnaként "használható".

Ha te ennyire hülye vagy, ne tarts állatot.

Nem érted, hogy nem a kutya a hülye, hanem te??????

Tudod alkalmazkodni kell. A kutyának hozzátok, és NEKTEK A KUTYÁHOZ! Te ezt nem teszed. És vagy kifogsz egy jó lelkű állatot, vagy ölsz. És ha a következő befogadott sem lesz ideális??? AZt is leölöd? És addig válogatsz, amíg nem találsz egy jó természetűt???

Attól, hogy volt már kutyád, még totálisan NEM ÉRTESZ hozzájuk!!!!

2018. márc. 7. 09:51
 17/77 A kérdező kommentje:
14-es írtam. Köszönöm!
2018. márc. 7. 09:52
 18/77 anonim válasza:
91%

Én úgy vélem, minden kutya más.

Elmeséleg egy rövid történetet. Az én kutyám egy talált kutya volt, hozzámcsapódott az utcán. Mint kiderült, kidobták egy csomagtartóból. Eltelt kb. 1 hónap, és megmutatta a foga fehérjét. Minden kan kutyának nekiment az utcán, állandóan felszántottuk az aszfaltot. Nekem ebből nagyon elegem lett, ezért elkeztem utánajárni, hogy mit tehetnék. Elaltatásra sosem gondoltam. A vége az lett úgy 2 év múlva, hogy nagyon belejöttem es lett egy jól nevelt kutyám én meg kutyakiképző lettem. Nem elaltattam, nem megvertem, nem menhelyre vittem, hanem megpróbáltam megérteni a miérteket, ami siekrült is. Azóta a kutya már nem él, de örökre hálás leszek neki, amiért ekkora tudással ruházott fel, mert ha ő nem teszi ezt, nem agresszív, akkor sosem lettem volna kiképző. A kezeim közt halt meg, ott voltam vele az utolsó szívdobbanásánál.

Tehát van más megoldás is, a legegyszerűbb feladni. De mondjuk inkább vidd visza a menhelyre, mielött bántalmazni kezded.

Üdv: az első hozzászóló voltam.

2018. márc. 7. 09:56
 19/77 A kérdező kommentje:

Na mint kiderült a menhely nem csak velünk játszotta ezt el. Facebookon rakok ki hírdetést hátha más is járt már így velük...

Kutyaiskolába jártunk, mi is tanítottak.

Tudom itt mindig a kutya a szent, de már azért is megérte ide írni, hogy tudom nem csak mi jártunk így és remélem lesz is valami következménye a "hozzáértők"felelőtlenségének...

2018. márc. 7. 10:02
 20/77 anonim ***** válasza:
91%
Melyik menhely ez??
2018. márc. 7. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!