S. O. S. A vizslám mérgezett kolbászt evett! Mit tegyek?
Fuss és csekkold a maradék kolbászt. Szagold meg, törd darabokra (kesztyűben, vagy dugd zacskóba a kezed, ne érj hozzá a kolbászhoz)
Érzel valami furát rajta? Van benne valami?
Most menj ki. Vigyél zseblámpát és egy felnőttet.
Plusz ha valóban méreg, akkor gyorsabban menne a gyógyulás, ha a doki tudja hogy mit evett fel a kutya, ezért sem ártana begyűjteni pár "mintát".
Esetleg bizonyítékul is szolgálhat a fotók mellé ami a kolbászkupacról készü...
Nem. Nem készült, és valószínűleg nem is fog.
A kutya érdekében remélem hogy csak valami rókabarát etetett.
Nem a te kutyád.
Jogilag a szüleidé, hiszen nekik van jövedelmük és *khmm khhhhmmmmm* felelősségérzetük.
Nem a te dolgod lenne orvoshoz vinni, hanem nekik.
Köszi a hasznos és a haszontalan válaszokat, nem lett semmi baja,biztos csak valaki kitette a rókának a romlott kolbiját,mert sajnálta kidobni.
Néhány kommentre válaszolok,de ezzel a téma lezárult:
-nincs műkörmöm
-a kutyám ivartalanított,FitActive tápot eszik. És még sorolhatnám,mennyit költünk rá.(magyarul jól tartjuk).Persze ha tehetném,bent tartanám a házba,csak a szüleim nem engedik,mert van egy hároméves hugom,meg nemsokára születik még egy testvérem,és a vizslám elég ugribugri.
-én nem veszem félválról ami a kutyámmal történik:HAT ÉVET kellett érte ,,megdolgoznom'',tanulnom,bebizonyítanom,hogy tudom gondozni.Ebben a hat évben utánaolvastam mindennek, rengeteget tudok a kutyákról,mmíg nem kaptam meg Derby vizslámat,addig a mamámék kutyáját tanitgattam,sétáltattam.Nem csak ugy lehullott nekem az égből a kutyus,,mert apuci gondolt egyet,és megvett nekem egy kiskutyát'mint gondolom a kommentelők 90százalékának.
-teljesen én gondozom,etetem,ha esik ha fúj,megyek sétáltatni.
Ugyhogy ennyi.
Mostmár irhatjátok a biztosan nagyon normálisan megfogalmazott,jóindulatú szövegeiteket.
Hajrá!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!