S. O. S. A vizslám mérgezett kolbászt evett! Mit tegyek?
A kutyáért felelősséget vállaltatok. Ebbe beletartozik az is, hogy ha csak a legkisebb gyanú is fennáll hogy az élete veszélyben van, akkor mindent meg kell tenni hogy segítsetek rajta.
Az, hogy hánytatod, nem számít - szakember segítsége kell, ő tudja hogy mi és hogyan kell csinálni, lehet hogy többet ártanál vele mint amennyi haszna lenne. (például tejjel itatás, emberi gyógyszer adása mind tilos, ha nem orvos mondja)
Igen, lehet hogy sima kolbász. Lehet hogy egy állatbarát etetni akarta, mert szereti a rókákat. D e az a bizonyos "DE" jelen van: lehet, hogy valóban mérgezett.
Ha jönnek a tünetek, akkor az azt jelenti, hogy baj van. Méregtől függően lehet hogy be sem tudtok már érni a rendelőbe, vagy már tehetetlen lesz az orvos.
Az én édesanyám sose lett volna ilyen felelőtlen, de ha igen, fütyültem volna rá hogy nem enged.
Szóltam volna szomszédnak, taxinak, legrosszabb esetben sajátkezűleg vittem volna be a kutyát egy talicskában ha baj van.
Húgod beteg? Sajnálom, remélem mihamarabb rendbejön. De a kutya is élőlény, valaki ott tudna maradni a húgoddal (ha olyan baja van amivel nem lehet egyedül hagyni, vagy kicsi), míg valaki más elszalad a kutyával.
Egyébként meg bocsi, vizsláról van szó? És nekem tűnt csak fel hogy "most kimentem hozzá és még semmi baja" mondatod alapján kit van A -20 FOKBAN?
Ha nem a méreg akkor a mai éjszaka elviszi azt garantálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!