Hova kell forduljunk ilyen helyzetben?

A jegyzőt a kerületi önkormányzatnál keresd.
A kutyát pedig próbálja meg a tulajdonos többször kivinni emberek, illetve más kutyák közé, mint ahogy már jelezték, hogy szocializálódjon. Nem minden alkalommal az a megoldás, hogy a kutyát el kell altatni. A gazdi is tehet róla. Ha több mozgása van és leszoktatják a kerítés és más "korlátok" áthágásáról akkor még lehet belőle valami.
Évek óta megszokták a kutyáink, hogy a kerítés "szent és sérthetetlen". Hiába van kinyitva a kapu nem megy ki! Nem ugrik át kerítésen. Kihívni a kapun kínszenvedés. Egyszerűen ha meg kell kötni a kutyát valami miatt szó szerint nincs mivel. A kutyák németjuhászok voltak és van.
Ha bejelented akkor ne arra menjen ki a dolog, hogy elaltassák. Ha el kell távolítani akkor inkább menhelyre kérd, hogy elhelyezzék. Mint mondtam nem a kutya tehet róla, hogy ilyen lett. Ne ő húzza a rövidebbet.

Minden hülye a gyerekét védi.
A kutya van a legeslegrosszabb helyzetbe, mert az élete forog kockán.
ne az elaltatáson legyen a hangsuly, mert ha elvinnék, akkor ott végezné...
Nekem is staffim van, tehát én védem szegény párát.
egy pár jó szó, és egyből jobb lenne.
a kutya azért van hogy ugasson, jelezzen.
Mások bömböltetik a zenét... ordítoznak.
egyáltalán nem egy a gyerek és a kutya.
Sokszor 100 szor értelmesebb egy kutya, meg jobb barát mint egy ember.

Én nem értelek titeket, hogy lehet egy kutyát egy gyerek elé helyezni? Persze az emberiség ilyen olyan gusztustalan, az állatok tiszta ártatlan lények igen igen igen. DE EGY GYEREK IS ÁRTATLAN!!! Mentsük meg a kutyát persze de nehogy már azért ítéljétek el az anyát mert a saját gyermekét félti. Ráadásul ez egy száméra idegen kutya és az anya nem egy szakértő hanem egyszerű ember aki félti a gyerekét, és nem azt mondta öljék meg a kutyát hanem hogy vigyék a gyereke közeléből. Segítséget kér hogy a kutya olyan megfelelő helyre kerüljön ahol nem veszélyeztet senkit.
Nagyon felborultak nálatok az érték rendek, hogy lehet egy kutya fontosabb mint a gyerek? Gondoljatok csak bele ha ti lennétek ilyen helyzetbe, még is kit védenétek? És abba is törődjetek bele hogy nem mindenki ilyen kutya őrült, tiszteletben kell tartani egymást!
egy állatvédő

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!