Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hova lehet adni egy súlyos...

Hova lehet adni egy súlyos beteg kutyát, vagy inkább altatás?

Figyelt kérdés

Húgom 2 éves kutyája még 1 éves sem volt amikor diagnosztizáltak nála valami emésztőrendszeri betegséget.

A gyógyszer, speciális táp meg nem tudom micsoda kb 60 ezer egy hónapban ami eszméletlen sok és már nem tudják fizetni, 1 hete már nem kapja a gyógyszert mert nem tudják megvenni. Nekem sír, hogy szenved a kutya (ha kapja a gyógyszert, tápot akkor nincs tünet) sajnálom nagyon a tesómat. Erre a kutyára már rámegy az ő egészsége is. De a gyerekei, párja is unja már, hogy minden pénz a kutyára, minden idő a kutyára. Minden a kutya. Menhely esetleg? De ott gondolom nem költenek rá ennyit. A tesóm párja felkerestr a helyi állatvédő szervezetet akik gyűjtést szerveztek, de még egy hónapra sem tudták fedezni a kutya költségeit. Bármilyen tanács?

2018. febr. 10. 18:05
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Nem egy állatorvosnál voltak. Mindent megtettek érte.

De hasonló szépeket Neked is.

2018. febr. 21. 09:11
 32/34 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk azt tényleg nem ártott volna leírni, hogy pontosan mi volt a baja, milyen gyógyszereket szedett és mit evett... Nem egy ember kérdezett rá ezekre, hátha tudtunk volna segíteni, én még a saját orvosunkat is megkérdeztem volna. De mivel nem volt válasz, így nem tudtunk segíteni.
2018. febr. 21. 10:07
 33/34 A kérdező kommentje:
Kérdeztem a tesóm párját, de ő már nagyban győzködte akkor tesómat. Nem akart megint hiú ábrándokat kelteni tesómban.
2018. febr. 21. 11:08
 34/34 anonim ***** válasza:
80%
Mert mocskos parasztok veled eggyütt
2018. márc. 23. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!