Műtéti altatásnál találkozott már valaki légzéskihagyással?
Eleve vannak kutyák,akik ezekre érzékenyek. Ivartalanítást meg egyéb más műtétet vérkép vizsgálat nélkül nem szoktak csinálni ha mégis akkor külön lehet kérni,hogy vérképet szeretnél nézni altatható e a kutya.
Amúgy a gépes altatás biztonságosabb,ott rögtön látják ha gond van. Csivinél meg yorkinál tuti a gépes altatást akarnám hiába drágább.
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
Vérképet nekünk nem csináltak, nem is ajánlották, hogy lehet, ilyen téren pedig kezdők vagyunk, de kérünk is egy vérképet, köszi! Gépes altatás volt vagyis lett volna, de mivel már az elején kihagyott a légzése így nem kezdett bele a doki.
Az injekciót is a legkisebb adagot kapta(előttünk mérte ki),azt ajánlotta egy hónap múlva próbáljuk más kombinációval.
Én nagyon megijedtem legszivesebben kértem volna uh-t és rtg-t, csak a doki beszélt le róla, hogy várjunk vele, mivel egyébként soha semmi panasza nem volt és egy fiatal, tenyésztőtől vásárolt kutyusról van szó, így ő nem gondolna bármi szervi bajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!