Hova lehet adni egy súlyos beteg kutyát, vagy inkább altatás?
Húgom 2 éves kutyája még 1 éves sem volt amikor diagnosztizáltak nála valami emésztőrendszeri betegséget.
A gyógyszer, speciális táp meg nem tudom micsoda kb 60 ezer egy hónapban ami eszméletlen sok és már nem tudják fizetni, 1 hete már nem kapja a gyógyszert mert nem tudják megvenni. Nekem sír, hogy szenved a kutya (ha kapja a gyógyszert, tápot akkor nincs tünet) sajnálom nagyon a tesómat. Erre a kutyára már rámegy az ő egészsége is. De a gyerekei, párja is unja már, hogy minden pénz a kutyára, minden idő a kutyára. Minden a kutya. Menhely esetleg? De ott gondolom nem költenek rá ennyit. A tesóm párja felkerestr a helyi állatvédő szervezetet akik gyűjtést szerveztek, de még egy hónapra sem tudták fedezni a kutya költségeit. Bármilyen tanács?
Úr isten! Ez most komoly? Egy anonim ember kiír egy kérdést egy anonim fórumra és az emberek már utalják is a pénzt és megy a mocskolódás mindenkinek, aki ennek nem dől be? Semmi konkrétum, semmi bizonyíték, csak egy tipikus sztori a "három gyerek, beteg kutya, kevés pénz, altatás lesz" kategóriában?
Nem csoda, hogy itt tart állattartásban ez az ország, ha a rászoruló állatvédő egyesületeknek nem segítenek, de a kamu, név nélküli sztoriknál máris megy az utalás.
Én is azt javaslom, hogy kérdezzenek meg egy másik állatorvost. Én a macskámmal jártam úgy, hogy fosott-hányt, lesoványodott, az állatorvosunk írta fel neki a gyógyszereket, azt mondta, hogy ő sajnos ilyen beteg, nem lehet vele mit csinálni. A gyógyszerektől egy darabig tünetmentes volt, aztán újra beteg, állatorvos, gyógyszer st.
Azt án megelégeltem, kerestem egy másik állatorvost, aki 2 hét alatt rendbetette a cicát. Most valami különleges tápot kap, de csak picivel drágább, mint a normál táp és egyáltalán nem szed gyógyszert. A kivizsgálás nem volt olcsó mulatság, de megérte.
Először itt Győrben kezelgették aztán Pestre hordták már. Tehát voltak több helyen is. Senkitől nem kértünk pénzt sem én sem a húgom. És ha pár hónapig kapna pár ezret az sem segítene rajtuk, tegyük fel él még 15 évig, az árak csak nőnek. A gyerekek is. A kiadások is.
Én is az altatás mellett vagyok. Csak nehéz neki mert ha kapja a bogyót tápot akkor olyan mintha egészséges lenne. Tehát nehéz neki elengedni.
Nekem hihetetlen,hogy ennyibe kerülne a kutya havonta.
Max ha nagytestű,bár még úgy is nehéz elhinni.
royal gastro intestinált kapja még abból is a 14 kg-os 24 500 ft ami egy nagytestűnek egy hónapra elegendő. ezen felül 36 ezer ft környékén lenne a gyógyszer?
Nekem is emésztőrendszeri problémás a kutyám azért kérdezem. Milyen gyógyszert kap?
De kérdezd meg a betegség pontos nevét és hogy miket kap. Hátha tud vki segíteni!!!
Mekkora kutya? Miket kap pontosan? Járj utána, kérdező!
A méregdrága tápot egyébként barf étrenddel is lehetne helyettesíteni, az beválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!