Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hova lehet adni egy súlyos...

Hova lehet adni egy súlyos beteg kutyát, vagy inkább altatás?

Figyelt kérdés

Húgom 2 éves kutyája még 1 éves sem volt amikor diagnosztizáltak nála valami emésztőrendszeri betegséget.

A gyógyszer, speciális táp meg nem tudom micsoda kb 60 ezer egy hónapban ami eszméletlen sok és már nem tudják fizetni, 1 hete már nem kapja a gyógyszert mert nem tudják megvenni. Nekem sír, hogy szenved a kutya (ha kapja a gyógyszert, tápot akkor nincs tünet) sajnálom nagyon a tesómat. Erre a kutyára már rámegy az ő egészsége is. De a gyerekei, párja is unja már, hogy minden pénz a kutyára, minden idő a kutyára. Minden a kutya. Menhely esetleg? De ott gondolom nem költenek rá ennyit. A tesóm párja felkerestr a helyi állatvédő szervezetet akik gyűjtést szerveztek, de még egy hónapra sem tudták fedezni a kutya költségeit. Bármilyen tanács?

2018. febr. 10. 18:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
73%
Sajnálom a helyzetet. Altassátok el.
2018. febr. 10. 18:47
 12/34 anonim ***** válasza:
72%
Látom megy a lepontozás a fotelállatvédőktől, de kérdem én, mi a ti érdemi tanácsotok és segítségetek a kérdező ismerősének? Azon az egy felajánlón kívül melyikőtök vállalja át 15 évre a havi 60-at csak a gyógytápra és gyógyszerre?
2018. febr. 10. 18:51
 13/34 anonim ***** válasza:
20%

Úr isten! Ez most komoly? Egy anonim ember kiír egy kérdést egy anonim fórumra és az emberek már utalják is a pénzt és megy a mocskolódás mindenkinek, aki ennek nem dől be? Semmi konkrétum, semmi bizonyíték, csak egy tipikus sztori a "három gyerek, beteg kutya, kevés pénz, altatás lesz" kategóriában?

Nem csoda, hogy itt tart állattartásban ez az ország, ha a rászoruló állatvédő egyesületeknek nem segítenek, de a kamu, név nélküli sztoriknál máris megy az utalás.

2018. febr. 10. 19:04
 14/34 anonim ***** válasza:
92%
Félreértetted, nem pénzt kért és nem utalást, az az egy magától ajánlotta fel. Amit én írtam hogy bezzeg senki nem vállalja el ezt a költséget az arra vonatkozott,hogy mindnek jár a szája hogy kutyát csak az tartson aki bármit bármilyen körülmények között tud vállalni de egynek se kell ezt a költséget csak erre kiperkálnia minden hónapban. Nem járnak a kérdező cipőjében de mocskolódnak hogy micsoda utolsó ember hogy nem bírja ezt az összeget a kutyára kifizetni minden hónapban. Nem koldult senki semmit hanem tanács lett kérve mit lehetne a kutyussal kezdeni, ennyi.
2018. febr. 10. 19:07
 15/34 anonim ***** válasza:
88%
Minden hónapban utalok aktuális rászoruló állatoknak, állatvédelmi szervezeteknek. Keveset, de utalok ami telik. Segítek ahol tudok. Nylván valóan felveszem a kapcsolatot a családdal, beszélek velük, és csak utána utalok ha arra jutunk hogy ez segít, ha elaltatják az is az ő döntésük és joguk van hozzá. Én segíteni akarok, nem kell azonnal támadni, inkább segíts te is.
2018. febr. 10. 19:18
 16/34 anonim ***** válasza:
81%
Ez a 79%-osnak szólt.
2018. febr. 10. 19:18
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt javaslom, hogy kérdezzenek meg egy másik állatorvost. Én a macskámmal jártam úgy, hogy fosott-hányt, lesoványodott, az állatorvosunk írta fel neki a gyógyszereket, azt mondta, hogy ő sajnos ilyen beteg, nem lehet vele mit csinálni. A gyógyszerektől egy darabig tünetmentes volt, aztán újra beteg, állatorvos, gyógyszer st.

Azt án megelégeltem, kerestem egy másik állatorvost, aki 2 hét alatt rendbetette a cicát. Most valami különleges tápot kap, de csak picivel drágább, mint a normál táp és egyáltalán nem szed gyógyszert. A kivizsgálás nem volt olcsó mulatság, de megérte.

2018. febr. 10. 19:29
 18/34 A kérdező kommentje:

Először itt Győrben kezelgették aztán Pestre hordták már. Tehát voltak több helyen is. Senkitől nem kértünk pénzt sem én sem a húgom. És ha pár hónapig kapna pár ezret az sem segítene rajtuk, tegyük fel él még 15 évig, az árak csak nőnek. A gyerekek is. A kiadások is.

Én is az altatás mellett vagyok. Csak nehéz neki mert ha kapja a bogyót tápot akkor olyan mintha egészséges lenne. Tehát nehéz neki elengedni.

2018. febr. 10. 20:16
 19/34 anonim ***** válasza:
97%

Nekem hihetetlen,hogy ennyibe kerülne a kutya havonta.

Max ha nagytestű,bár még úgy is nehéz elhinni.

royal gastro intestinált kapja még abból is a 14 kg-os 24 500 ft ami egy nagytestűnek egy hónapra elegendő. ezen felül 36 ezer ft környékén lenne a gyógyszer?

Nekem is emésztőrendszeri problémás a kutyám azért kérdezem. Milyen gyógyszert kap?

De kérdezd meg a betegség pontos nevét és hogy miket kap. Hátha tud vki segíteni!!!

2018. febr. 10. 21:13
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora kutya? Miket kap pontosan? Járj utána, kérdező!

A méregdrága tápot egyébként barf étrenddel is lehetne helyettesíteni, az beválhat.

2018. febr. 10. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!