Megtartanád a kutyát ha megharapta volna a gyereked?
Elítéled aki megtartja? Vagy odaadja?
Fogócskázás közben ugatta a gyerekeket, a helyére lett küldve, ott is morgológott majd utánuk futott és az egyiket "megkapta"(1 hete történt még költözésre járunk).
Én mindenféleképpen elvinném a karantén után, akkor is ha az első ilyen eset volt. Párom viszont hajlik a megtartáson. Biztos, hogy nem lesz megtartva csak bosszant, hogy ő megtartaná.
A kutya 7 éves nagytestű,keverék, de főleg német vizsla.
Azt még le tudod írni hogy milye volt a harapás pontosan?
1- Csak egyszer odakapott?
2- Mekkora volt a harapás mértéke, kitépett egy darabot vagy csak memarta?
3- Többször belemart vagy csak egyszer?
4- Morgott/ugatott előtte/utána/közben a kutya?
Köszönöm :)
Szóval úgy tudtam kutyaharapást nem varrnak
... Javít a teló
Fuuuu ez eleg durvan hangzik. Akkor itt nem megkapásról volt szó hanem tudatosan támadásról. Azért az más.
Volt bármi ami irritálta a kutyát mielőtt nekirontott a gyerkőcnek? Mert írtad, hogy többször is rászóltál, hogy helyedre!
előző vagyok!
mert pl a nagymamám kutyája félt a parvistól, és ha nem zártad el akkor rá is támadt. Volt bármi a gyerekeknél amire gerjedt a kutyus?
Vagy, egyszer lábon harapta egy kutya a barátomat miközben fogócskáztunk mert azt hitte, hogy bánt, és azért üldöz. Lehet a fiadról is azt hitte, hogy "bántja a többieket"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!