Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti lemondanátok a...

Kutyások! Ti lemondanátok a kutyátokról egy esetleges, jövőbeli párkapcsolat érdekében?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, minden nagyon szépen alakult a második találkozásunkig. Külső és belső tulajdonságainkat illetően is szimpatikusak voltunk egymásnak. A második randin viszont szóba került, hogy a srácnak van egy kutyája, amelyhez meglehetősen ragaszkodik, szinte a családtagjának tekinti. Én ekkor kifejtettem azt az álláspontomat, miszerint soha nem tudnék egy házban tartózkodni egy kutyával, illetve elmondtam, hogy szerintem mennyi társadalmi együttélési konfliktus forrása a kutyatartás. Véleményemet észérvekkel támasztottam alá, ennek ellenére igencsak rosszallta az állattartással kapcsolatos szigorúan következetes nézeteimet. Azóta interneten beszéltünk néhányszor, de ez már nem olyan volt, mint amikor megismerkedtünk. Szerintetek lehet ebből a dologból még valami?

2018. jan. 17. 20:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%

Ja és mielőtt megkérdezed ezt is, igen, én már dobtam ki pasit mert közölte, hogy amikor itt van a kutya ne jöjjön be a szobába. Hát, a vége az lett hogy Ő nem jött be többet, mert kivágtam mint macskát sz*rni. Nem egy nehéz dolog, rád ugyanez a sors vár ha a srácnak van egy kis esze. Azóta megismertem a páromat, akinek szintén van kutyusa, azóta a férjem, és 2 közös kutyánk van.

Undorító dolog, hogy állítólag szeretsz valakit, de annyit nem vagy érte hajlandó megtenni, hogy egy teljesen barátságos élőlényt elfogadj vele együtt. Csak elvárásokat támasztasz vele szemben rögtön. Vajon te tettél már érte bármit is? Áldoztál már fel érte bármit is?

2018. jan. 17. 23:16
 32/61 anonim ***** válasza:
100%
Érted simán lemondanék bármilyen állatról :) Írj privit szivi, az Illatost már felhívtam a kutya miatt, semmi akadály nem áll közénk! Írj!!! Análisan várlak ;)
2018. jan. 17. 23:17
 33/61 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó dolog ami eszembe jutott: Mr. Minden szabályt betartok Úr, szerintem nem mi dobálunk idős néniket kutyaszarral. Ugyanis ezzel szabálysértést követtél el, vagy rosszul emlékszünk?
2018. jan. 17. 23:18
 34/61 A kérdező kommentje:

Kedves 82%-os!

Tudod, a cél szentesíti az eszközt.

Egyébként megfigyeltem, hogy valamennyi kérdésemhez több választ is fűzöl. Látom magam előtt, hogy szinte lila a fejed a dühtől, amikor a kérdéseimre válaszolsz amiatt, hogy észérveket nem tudsz felhozni a felvetéseim ellen. Egy dologban azonban tévedtem: le mertem volna fogadni, hogy homofób férfi vagy.

De a kérdés most nem erre vonatkozott. Én azért bízom benne, hogy a kérdésben leírt kapcsolatból még lehet valami, mert egyébként egy nagyon jóképű, kedves srácról van szó.

2018. jan. 17. 23:28
 35/61 anonim ***** válasza:
100%
Cuki, nem csak egy 82%-os válaszol ;) Puszika :)
2018. jan. 17. 23:30
 36/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom feltűnt-e, hogy több 82%-os válaszoló is van. Ahogy eddig láttam legalább 3 aki rendszeresen szokott válaszolni. Én pl. nem minden agymenésedet kommentálom. Nem vagyok rád dühös, egyszerűen érdekes mennyire másképp látjuk a dolgokat. Szerinted nincsenek észérveim, szerintem meg a számodra kínos kérdéseket mindig elkerülöd, mintha ott sem lennének. :) Ez azért sokat elárul. A néni szarral való dobálása amiből egyenesen következik hogy nem vagy te akkora szabálykövető mint mondod magad, ismét jó példa erre.
2018. jan. 17. 23:31
 37/61 A kérdező kommentje:

Ismét jó példa?

Írj még egy ilyen példát, kérlek!

2018. jan. 17. 23:41
 38/61 anonim ***** válasza:
100%
Előbb ezt az egyet cáfold, nem akarlak nagyon leterhelni!
2018. jan. 17. 23:43
 39/61 A kérdező kommentje:
Nem cáfolom meg, megtörtént. De úgy gondolom, hogy jó cél érdekében történt, amely persze nem mentesít a szabálysértés alól. Még egy ilyet nem tudnál mondani.
2018. jan. 17. 23:46
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

" betartok minden társadalmi együttélésre vonatkozó szabályt "... Csak megdobálok kakival idős néniket. 😁

Bocs, de nekem innentől nem vagy hiteles. További jó szórakozást!

2018. jan. 17. 23:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!