Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bandog. Hol találnék fedező...

Bandog. Hol találnék fedező kan kangalt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy szuka ADBA tk-s amerikai pit bull terrierem aki 5 éves. 1 éve vettük olyan helyről ahol harcoltatták. Nagyon sikeres volt de mi semmi képp se akartuk folytatni. Némileg rehabilitáltuk, nálunk nagyon jó élete van egyébként. Naponta több óra séta a mezőn, a városban, rengeteg pecázás, futópad,labda,magasugrás... szeretet. Kinti-benti kutya, minőségi táp, rendszeres állatorvosi vizsgálat.Szeretnék bandogge kiskutyákat. Egy nagy, erős kangallal akarnám be fedeztetni.

Hol találhatok ilyen kangal kant?

A negatív/sértő vagy nem a kérdésre válaszoló kommentekre nem fogok válaszolni. Előre is köszönöm a válaszokat

2017. dec. 9. 10:53
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
84%

Most nem térnék ki a bicskanyitogató, arrogáns, kihaőnem' stílusodra, ezt hagyjuk is most...

Ember, te tényleg Romániában élsz? Jártam nálatok, és valami elképesztően szomorú ott a helyzet kóborkutya-ügyben. Oda akarsz legyártani még kölyköket? Fel nem foghatom...

Kimész az utcára, két falu között összeszeded a farkasűző böhöm ebeket. Elkeserítően sok és sokféle kutya flangál erdőn-mezőn, útszélen, így képzelem, a menhelyek is mennyire lehetnek fullon.

De amit végképp nem értek: "egy nagy, erős kangallal akarnám befedeztetni"...

A kangal óriástestű. Elérheti a 80 centis marmagasságot és a 60 kilós testtömeget. Nos, a te kis pitbullod mennyi is? 20 kg?!

Nem félted? Hogy teheted ki egy ilyen nehéz, vagy akár halálos kimenetelű fialásnak a szeretett szukádat? Ez nem fér a fejembe...ha vagy olyan elvetemült, hogy bepároztatod, végig tartsd orvosi kontroll alatt, mert a túl nagy kölykök miatt adódhatnak gondok és komplikációk. Remélem, ezzel is számoltál, mint nagy múltú és tudású "tenyésztő".

2017. dec. 9. 20:38
 42/54 anonim ***** válasza:
83%

Szerencsére kangalosok olvasták a bejegyzést, nem fogja egyik sem a nevét és a kutyáját sem adni ehhez az egészhez.

Bandogod pedig nem ebből lesz, ráadásul egy új fajtát akartak kialakítani, ami nagytestű és jó a munkabírása, csak erre már kitalálták a dogo canariot és a cane corsot. Ezért nem lett ebből a projektből semmi.

Többiek pedig már leírták a lényeget előttem.

2017. dec. 10. 00:52
 43/54 A kérdező kommentje:
Ne fáraszd magad. Mondtam hogy már találtam kangalt
2017. dec. 10. 08:42
 44/54 anonim ***** válasza:
90%
Továbbra se értem, miért írtad ide ki a kérdést. Itt főleg Magyarországról vannak felhasználók, te meg gondolom Romániában keresel kant. Az itteni kutyákat amúgy sem a farkasok szelektálják, mert azok nem nagyon vannak, tehát a te céljaidnak inkább megfelel egy romániai kutya. Ráadásul ha jól értelmezem, te ismersz kint pásztorkutyásokat, tehát semmi szükség itt kérdezni. Azt sem értem, hogy miért pont bandog, amikor vannak kifejezetten farkasok elleni védelemre tenyésztett fajták, kár a jó vért felhigítani pit bullal. Szóval miért írtad ki a kérdést, azon kívül, hogy akartál egy kis ingyen cirkuszt?
2017. dec. 10. 09:02
 45/54 anonim ***** válasza:
80%
Amit találtál az nem kangal max hasonlít rá.
2017. dec. 10. 12:56
 46/54 aranyos121 ***** válasza:
84%
a tk nem minőség, szürve is van a kutyád? stb stb ,nincs semmi örökölt betegsége? jól gondold meg hogy meg éri e szaporítani mert oké hogy párat meg tartasz de ha a többit nem tudod eladni? ki dobod? nem elég kutya van az utcán, menhelyen? és ha olyan kutyával fedezteted aki nincs is szürve meg semmi és van vmi mentális betegsége? akkor a kiskutyáid is betegek lesznek...
2017. dec. 12. 21:17
 47/54 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem goldold át...nagymamám szomszédjában az illető vell egy szuka pitbullt(jól tartotta,nevelte,sétáltatta) azt befedeztette, hogy majd elajándékozza/eladja a kölyköket az első almot sikerült elpasszolnia , mert csak 4 kutya született, és miért ne vett egy kant és lett 11 kiskutya amit nem mind sikerűlt elpasszolni és mivel sajnálta őket ezért most egy kis udvaron van 8 darab pitbull amik agresszívak,vadak és soványak.... nem akarok beleszolni de az én véleményem szerint ne és ha szereted az állatokat jól átgondolod akár többször is.
2017. dec. 28. 21:13
 48/54 A kérdező kommentje:

Az, hogy van egy ismerősöd aki nem tartja jól a kutyáit nem az én hibám. És közöm nincs hozzá.

A szomszéd zsebkutyájának szőre nemezes volt. Mi nyirtuk le. Tehát minden zsebkutya szőre nemezes?

2017. dec. 28. 23:10
 49/54 anonim ***** válasza:
76%
Most rajongjunk körbe? Még mindig ivartalaníttathatod azt a szerencsétlen kutyát, még akkor is, ha a sok ellenkezés, érvelés után is képes voltál megerőszakoltatni 3x is...
2017. dec. 28. 23:22
 50/54 A kérdező kommentje:
Megerőszakoltatni 😂😂😂😂
2017. dec. 28. 23:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!