Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bandog. Hol találnék fedező...

Bandog. Hol találnék fedező kan kangalt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy szuka ADBA tk-s amerikai pit bull terrierem aki 5 éves. 1 éve vettük olyan helyről ahol harcoltatták. Nagyon sikeres volt de mi semmi képp se akartuk folytatni. Némileg rehabilitáltuk, nálunk nagyon jó élete van egyébként. Naponta több óra séta a mezőn, a városban, rengeteg pecázás, futópad,labda,magasugrás... szeretet. Kinti-benti kutya, minőségi táp, rendszeres állatorvosi vizsgálat.Szeretnék bandogge kiskutyákat. Egy nagy, erős kangallal akarnám be fedeztetni.

Hol találhatok ilyen kangal kant?

A negatív/sértő vagy nem a kérdésre válaszoló kommentekre nem fogok válaszolni. Előre is köszönöm a válaszokat

2017. dec. 9. 10:53
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
#10: Nem kennelt akarok meg nem akarok macerálni semmivel. Csak egy almot
2017. dec. 9. 12:32
 12/54 anonim ***** válasza:
92%

A tenyésztés arról szól, hogy macerálsz. Minimum a genetikához kell értened, különben lehet hogy bazinagy kutyák lesznek, de mondjuk arra a célra amit te akarsz teljesen alkalmatlanok. Mondjuk hatalmas, benga kutyák, akik a falevéltől besz**rnak, őrzésre meg full alkalmatlanok. Gondolom nem ezt akarod, főleg nem hogy akkor derüljön ki mikor már ott vannak. Vagy ne adj isten olyan idegrendszeri bajjal születnek, hogy egy szép napon a semmiből neked mennek. Ezért kell ismerni a genetikát, és nem csak külső alapján választani kant.

Egyébként fotelharcosról annyit, hogy én pl. amikor csak tudok kutyát mentek, támogatom a menhelyeket, és nem egy komolyabb mentésben is részt vettem már, ahol nem az volt a legnagyobb probléma hogy nyakig sáros lettem, vagy megfenyegettek életveszélyesen. Ha te nem akarod hogy elsőre ítéljünk, akkor te miért teszed...?

2017. dec. 9. 12:43
 13/54 anonim ***** válasza:
92%

"Nem értem milyen szaporításról vagy mi ről beszéltek.

Menhelyre meg biztos nem kerülnek."

Az a baj, hogy azt kéne felfogni, hogy a menhelyek (amik amúgy full önköltségesen, és adományokból tudnak fennmaradni) teljesen tele vannak kutyával. Minden egyes születendő kiskutya egy már meglévőtől veszi el az esélyt a befogadásra. Akinek kell kutya, hozzon el menhelyről, ők is megérdemlik a szeretetet, nem raboknak születtek.

Pont ezért kéne ivartalanítani, és nem csak a szukát, az összes kölyköt. Hiszen ezen kívül mégis mi a garancia arra, hogy tovább szaporodnak? Kinek lenne pénze 3, 4, vagy 11 kölyköt ivartalanítani? Ki lenne rá hajlandó? Mi lenne a kölykök utódaival?

Sokkal több a gazdátlan kutya, mint a befogadni vágyó emberek száma. Ezt kéne felfogni. Feleslegesen nem kell új almoknak születnie.

2017. dec. 9. 12:49
 14/54 anonim ***** válasza:
84%
tovább nem szaporodnak*
2017. dec. 9. 12:52
 15/54 anonim ***** válasza:
89%
A faluban a harcoltató ismerőseidnek kell ennyi kutya hogy ilyen lelkesek? Nem értelek kérdező, simán MEGVETTÉL egy kutyát egy olyan helyről ahol harcoltatták, de azért sehol nem tettél bejelentést ez az illegális állatkínzó banda ellen, most meg a "mentett" kutyával akarsz bazinagy keresztezett keverékeket létrehozni mert a faluban sokan akarnak. Nekem ez nagyon úgy hangzik hogy megvetted tőlük hogy nekik csinálj utánpótlást. Különben neked is minek kéne 3-4 kutya terület őrzésre is max 2-3-at szoktak használni de még lehet annyit se és nem ilyen típust. Akkor mire kell? Lehet nem is állsz olyan messze ettől a bandától...
2017. dec. 9. 15:22
 16/54 A kérdező kommentje:
Összeeesküvés elméletek 😂😂😂😂
2017. dec. 9. 16:28
 17/54 anonim ***** válasza:
70%
Akkor magyarázd már meg ilyen sztori mellett hova kell neked 3-4 böszme nagy bull típusú keverék kutya?
2017. dec. 9. 16:31
 18/54 A kérdező kommentje:

Mindent leírtam.

Na de kérlek! Hogy jön ide a menhely?! Tapasztalat kutyás vagyok és szintén ilyen ismerőseimnek adnám. Még segítenéki is a nevelésükben. Hogy francba kerülnének menhelyre, ha egyszer ott vagyok, látom.

Pitbullom, amstaffom,kuvaszom,kájom,kaukázzusim sok volt már. Közöttük nőttem fel. És mind a családdal szemben jámbor szelíd és békés jószágok voltak. De mikor a testvéremet megtámadta egy kóbor kutya, a káj a nyakánál fogva rázta az agresszív kutyát.

Nem is értelek titeket, normális pásztorkutyát még csak képen látott embereket. Egy keverék hogy lenne agresszív, ha egyszer jól tartják és nevelik?

Persze, majd örökbe fogadok házőrzőnek egy félős vagy beteg vagy agresszív, esetleg olyan kutyát aki boldogan beengedné sőt "segítene a betörőnek". Ne röhögtess 😂😂 ja persze sőt ivartalanítsam azt a kutyát amitől kölyköket szeretnék 😂😂

Nem tudom milyen szerződésről beszél a kedves 8-as,de látom sokkal jobban ismeri a kutyámat mint én ;)

12: Ilyen pl a német juhász. Látom te is ismered a kutyámat. Sőt a kangalt is akivel fedezttni fogom. És a meg nem született kölyköket is. Kuvasszal, kájjal már csináltuk ezt 1,5 év alatt elértük hogy a falu közelébe nem merészkednek farkasok. Van tapasztalatom az ilyen típusú kutyák pároztatását tekintően.

Románia, falu. Ide nagy, erős, nagy ösztönnel bíró kutyák kellenek. A pincsiket tartsátok ti. Nálunk mindig is 5-6 kutya volt a háznál. Leírtam mire kell, ha nem tudod elolvasni mert analfabéta vagy, az már nem az én hibám.

Azt is leírtam már hogy az alom közel se felesleges.

2017. dec. 9. 16:50
 19/54 A kérdező kommentje:
Normális kérdést tettem fel, és mintha gyilkosságot követtem volna el 😂😂😂
2017. dec. 9. 16:53
 20/54 anonim ***** válasza:
92%

Hogy jön ide a menhely?

"Minden egyes születendő kiskutya egy már meglévőtől veszi el az esélyt a befogadásra. Akinek kell kutya, hozzon el menhelyről."

Tehát aki szeretne kutyát, fogadjon be egy gazdátlant, és a kedvükért nem kell elletni a sajátodat. Elleted, mert kell a faluban az embereknek, miközben menhelyről is fogadhatnának be.

2017. dec. 9. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!