Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bandog. Hol találnék fedező...

Bandog. Hol találnék fedező kan kangalt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy szuka ADBA tk-s amerikai pit bull terrierem aki 5 éves. 1 éve vettük olyan helyről ahol harcoltatták. Nagyon sikeres volt de mi semmi képp se akartuk folytatni. Némileg rehabilitáltuk, nálunk nagyon jó élete van egyébként. Naponta több óra séta a mezőn, a városban, rengeteg pecázás, futópad,labda,magasugrás... szeretet. Kinti-benti kutya, minőségi táp, rendszeres állatorvosi vizsgálat.Szeretnék bandogge kiskutyákat. Egy nagy, erős kangallal akarnám be fedeztetni.

Hol találhatok ilyen kangal kant?

A negatív/sértő vagy nem a kérdésre válaszoló kommentekre nem fogok válaszolni. Előre is köszönöm a válaszokat

2017. dec. 9. 10:53
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, húgom most fogadott örökbe egy kiskutyát, első kutya, két hónapja van nála, de senki nem zaklatja. Minőségi tápot eszik, sokat foglalkozik vele, ivartalanítva lesz hamarosan. Azaz betartja a szerződésben foglaltakat. Lehet, hogy ez a titka?
2017. dec. 9. 17:52
 32/54 anonim ***** válasza:
77%

És az a kutya 0-24-ben a házában van? Na ugye hogy nem. De igen, gondolom nálad hónapok alatt törzsfejlődtek és végbe ment az evolúció hogy kifejlesszék a képessége hogy bírják a hideget.

És ha érdekel az én tacskó keverékem is ugyanúgy űzi a rókát, patkányt, idegen embert aki az udvarra lép, mégsem juhászkutya és nem is akként tartom, nem is az udvaron. Pedig jó benne. De azok a kutyák ami erre valók igenis juhászkutyák és nem követnél el állatkínzást ha olyan kutyát tartanál aminek az igényeit ki tudod elégíteni, de persze ezt meg te tudod jobban gondolom, de akkor megkérlek hogy te is töltsd kint egy alsógatyában a teleket, hisz van szalmával bélelt házad!

2017. dec. 9. 17:55
 33/54 A kérdező kommentje:

Illetve már a kérdésben leírtam:

A kutyával sportolok és Joserát eszik. De ne zavarjon...

Olyan viccesek vagytok!! 😂😂😂 De a kérdésre még nem jutott eszetekbe válaszolni? :D persze.. Pont ilyen "az ivartalanítás a világbékét hozza el" hívőktől várok értelmes választ.

Nem véletlen hogy nem válaszoltam bizonyos kérdésekre. Feltettem egy kérdést, erre 20 ezzel kapcsolatost kellett megválaszolnom de én még választ mindig nem kaptam. Verjétek a nyálatokat, sőt Gyertek ide és öljetek meg, de le fogom hozni az almot . Kaptam egy ajánlatot.

2017. dec. 9. 17:59
 34/54 anonim ***** válasza:
88%
Akkor meg mi a francot akarsz? Ne szellőztesd az ilyesmit amiről inkább mélyen hallgatnod kéne amúgy is teljesen hülyeséget kérdeztél meg mert vajon itt Magyarországról honnan tudnánk hogy nálatok a szomszéd pistabácsinak van-e kangal kanja. Ez az egész egy provokáció, szerinted miért nem válaszolt senki? Mert senki nem akarja az állatkínzást támogatni, ennyi.
2017. dec. 9. 18:04
 35/54 A kérdező kommentje:

Csak feltettem egy kérdést. Semmi provokáció. Kb. 5 perce hívtak fel telfonon hogy őt érdekelné.

Még egy "jobban ismerem az életedet mint te" válasz.

Milyen dolgokról kell mélyen hallgatni? Hogy kölyköt szeretnék a kutyáktól? Mintha sorozat gyilkosságot hajtottam volna végre...

2017. dec. 9. 18:10
 36/54 anonim ***** válasza:
87%
Például hogy kutyaviadalosoktól veszel kutyát de bejelentést nem teszel róla, ezzel is őket támogatod. Kitudja a kölykökből is hány kerül oda vissza.
2017. dec. 9. 18:15
 37/54 anonim ***** válasza:
85%
Már csak egy kérdésem van: ha ennyire jól tudsz mindent... Akkor mi a ráknak kérdezel??? 😂
2017. dec. 9. 18:50
 38/54 A kérdező kommentje:
#37: Olvasd el a kérdést 😂😂
2017. dec. 9. 19:03
 39/54 anonim ***** válasza:
78%
Hát te vagy a nagy tenyésztő, nyilván rengeteg kapcsolattal, tapasztalattal rendelkezel. Az évek során ha annyi almot lehoztatok, mindent a falun belül nyomtok, mindenki ért hozzá akkor csak ismersz valakit akinek ilyen kutyája van.
2017. dec. 9. 19:08
 40/54 anonim ***** válasza:
74%
Errol a regi vicc jut eszembe: kimegy a tanacselnok a parasztbacsihoz: na Pista bacsi ennek a disznonak negyet kell fialnia mert ez az eves terv. Erre visszaszol: ezt megmondtak a disznonak is?
2017. dec. 9. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!