Mit tegyek? Mit mondjak neki?
Nem tudom, hogy ez a kérdés ebbe a témakörbe tartozik-e de most ide írom.
Ma reggel a 4 éves kisfiam a kis yorkinkal(5) játszott. 10 percre mentem ki a konyhába mert csörgött a telefon. Amikor visszaértem azt láttam hogy a fiam a kutya nyakát fogja és szorongatja. Odarohantam és rácsaptam a kezére. Már kezdtem volna a szidást és a magyarázást amikor, észrevettem hogy a kutyám nem mozdul. Nem lélegzett. Próbáltam lélegeztetni de nem reagált semmire. A fiam megölte a kutyámat. És én egyszerűen nem tudom neki elmagyarázni hogy most mit tett. Teljesen ki vagyok borulva. Van egy másik kutyánk is. Ő havanese és nem merem odaengedni a fiamhoz. Még úgy sem hogy ott vagyok mellettük. Nem tudom mit tegyek.

Ez az anya nem fogja elverni a gyereket, inkább egy életreszóló papucsa lesz a saját gyerekének, aki majd bármit megtehet!
ENGEM AKKORIBAN ÚGY ELVERTEK MINT A LOVAT, PEDIG ÉN GYEREKET BÁNTOTTAM! AZÓTA NEM IS BÁNTOTTAM SOHA SENKIT AMINT MEGTUDTAM MI AZ HOGY FÁJ!
24/F

Gratulálok!
Szegény anya így is kétségbe van esve és még folyamatosan leordítjátok.
Aki ilyeneket ír, egynek sincs gyereke.
Kicsit felborultak itt az értékrendek. Nálunk mindenki imádja a kutyáinkat, meg általában a kutyákat, de soha eszembe nem jutna összehasonlítani a gyerekemmel.
Azért mert előfordult egy szörnyű baleset, még nem kéne kapásból elvetemült gyilkosnak kikiáltani egy 4 éves kissrácot.

Attól hogy a gyereked szerinted felsőbbrendű még nem szabad megölnie egy állatot. Gyerekkorban az állatok kínzása egyik jele a beteg léleknek és ha megkérdezik a bűnözőket, nagyrészt azt mondják ők is megtették...
Anyuka meg ne csodálkozzon, ide kutyaszerető és TISZTELŐ emberek járnak, talán a gyerekes topicba kellett volna írni és ott akkor majd mindenki megvígasztalta volna hogy milyen édes a gyereke és hogy nem kár a kutyáért mert az csak egy állat. Akinek fáj az igazság az ne olvassa. Ez a gyerek egy gyilkos. Ha egy láthatatlan sejtcsomót kiszedni gyilkosság, akkor egy érző, felnőtt, okos lényt még jobban az!

13:48
Előrebocsátom, hogy 4 gyerekem van, és van egy helyes kicsi vizslánk is, 7 hetes.
Te egy beteg lelkű ember vagy, ha egy magzatot szemétrevaló sejtcsomónak gondolsz. Ha édesanyád így gondolkodott volna, most nem kommentelgetnél itt, ugye? A gyerkőc hibázott, de semmit sem tudunk a történetről. Nem ismerjük ezeket az embereket. Egy 4 éves gyerek ember, az a szegény yorki pedig kutya. Mi emberek vagyunk, nem kéne gyerekvért inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!