Lehet kutyát sétáltatni?
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy lehet e arra lehetőség, hogy egy napra egy mopszot "kölcsönözzek".Lehet, hogy hülyén hangzik elsősorban Budapest környékén érdekelne, hogy valaki tud e ilyenről, hogy elhozok egy kutyát és este visszaviszem, addig sétáltatom etetem.Vagy ez lehetetlen?
Hát, ha nincs mopszos ismerősöd, akkor szerintem szinte halott ügy. Nekem nem mopszom van, de fajtától függetlenül biztos nem bíznám rá a kutyámat egy idegenre. Pláne, hogy a mopsz egy elég beteges fajta.
Esetleg nincs kedved menhelyen, fajtamentésnél, állatmentőknél körülnézni? Ha találnál valahol mopszot, biztos örömmel fogadnának, akár egy napra is önkénteskedni.
Miért szeretnél egy napra egy kutyát elhozni, és miért ezt a speciális fajtát? Ez ilyen villogás vele vagy mi?
Szerintem a kutyatartók egészéről elmondhatom aki szereti és felelősen tartja a kutyáját hogy nem adná oda egy idegennek csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!