Mennyibe kerülnek az alábbi kutyafajták?
Tenyésztőtől, természetesen.
(- Tudom, hogy egyéni és almonként más és hogy csak a tenyésztő tudná megmondani pontosan, de biztos nem hívom fel csak ezért, az elég visszataszító és komolytalan lenne. Tehát csak körülbelüli ár érdekelne, hogy például te mennyiért vetted.
- Nem garasoskodnék az árukon, nem erre irányul a kérdés.)
Szóval a fajták, amiknek érdekelne a körülbelüli áruk:
Bullterrier
Bullmasztiff
Afrikai oroszlánkutya
Husky
Amerikai staffordshire terrier
Boxer
Ha csak az egyiknek tudod az árát, már azt is nagyon megköszönném :)
Staff, boxer, bullterrier: 100-200 ezer között.
Husky inkább 200-250 ezer.
Bullmasztiff, oroszlánkutya ezeknél drágább, árat nem tudok.
Ezek a fajták kicsit sem hasonlítanak egymásra, sem jellemben sem szükségletekben. Így eléggé kíváncsivá tettél, hogy miért pont ezekre a kutyákra esett a választás.
De akkor, hogy érdemleges választ is adjak.
Ridgeback - 200-250
Szibériai Husky - 150-250
Staff - 100-150
Boxer - 100-150
Bullterrier - 150-200
Nem feltétlen. Nálunk a kutyasuliban aki van az nem küllemhibás és a gazdik 250ért hozták el, szintén magyar kennelből. Sok függ a párosítástól.
Köszönöm a válaszokat. :)
#2 Eredetileg bele is akartam írni a kérdésbe, hogy elég eltérő fajtákat nézegettem, de gondoltam nem húzom a szót magyarázkodással. Azért így válogattam össze, mert számomra a legfontosabb a ragaszkodás, hogy ténylegesen egy családtag legyen. Ezután a kinézet és egyéb tulajdonságok alapján szelektáltam (pl. betegségre hajlamosság, vedlés, nyáladzás, intelligencia stb.) Olyan fajtát nem találtam, ami mindenben tökéletes lenne, de a felsoroltak mind nagyon tetszenek. Az energiaszintjük is szintén eltérő, de abban szerencsére tudok a kutyához igazodni.
#3-4 Huh, a 250-300 ezer ft az azért már pénztárcaterhelő, én 180-220 köré becsültem az oroszlánkutyák árát. Plusz még ugye számolni kell az ivartalanítással, az élelemmel (BARF-étrend), állatorvos, fekhely, egyéb felszerelések, kutyasuli ára. Így kb. 500 ezer lenne, egyelőre még nem tudom, hogy ez belefér-e majd.
#5 Ez sincs még kizárva.
Eddig csak jókat hallottam a boxerekről, nagyon esélyesek nálam. :)
Valaki még tudta abban segíteni, hogy mennyibe kerül egy border collie? Most veszem észre, hogy kihagytam a fenti listámból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!