Mennyibe kerülnek az alábbi kutyafajták? Mert nem tudom eldönteni, hogy milyenem legyen, és azért a pénz az közrejátszik.
Szóval ezekből a kutyákből fajtiszta kölyök mennyibe kerül körülbelül?:
Bobtail, Leonbergi, Golden Retriver, Újfullandi, Berni pásztor, Szamojéd, Bernáthegyi
előre köszi a válaszokat :)
Többtízezer, vagy százezer.
Azonban a kutya költsége nem merül ki a vásárlásban.
Éventkénti többszöri oltás, féregtelenítés, parazitamentesítés, etetés is kitesz százezreket egy évben.
Aztán ha orvos kell, az is ötjegyű számmal kezdődik.
Gondold meg.
Inkább néz szét menhelyen, vagy sintértelepen, hozz el egy szerencsétlen kutyust és szeresd.
Hidd el, anyagilag is jobban jársz és érzelmileg is.
oké, és tudtok valami jó kennelt, ahol a fent említettek közül van kutya?
egyébként néztem már menhelyeket, de egyszerűen nem találtam megfelelő kutyát, igen tudom, ha szereted a kutyát akkor mindeggy, de a nagytestű eleve ritka a menhelyeken, és nekem arra van "szükségem"
a németjuhász inkább közepes, nem nagy, állíts mellé egy bernáthegyit és meglátod :)
voltam már kiállításon, kettőn, de azokat nem igazán értem, össze vissza van minden kutya, teljesen értelmetlen, talán vmi nagyon jóféle kiállítást kéne keresni :D
Szia!
Fogalmam sincs h hol laksz, de itt a környéken van egy nagyon megbízható és jó berni pásztor kennel. Árakról nem tudok, de a kutyák jó kezekben vannak nagyon és a szülők fajta győztesek. Szinte mindig hoznak el vmi kupát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!