Milyen kutyafajták vannak a labradoron kivül, melyek hozzá hasonlóan szinte mindíg megfelelő első kutyák?
Alapvető dolgokat tudok neki nyújtani, napi 3x1 óra séta, közepesen minőségi táp (a brit care amit néztem és biztosan, rendsheresen bírná a tárcám...), stb.
Nem első kutya lenne, csak önállóan.
Egyenlőre fajtatiszta kutyát szeretnék, aztán néhány év múlva, ha majd akkor is úgy gondolom talán örökbe is fogadok egyet.
Bocsi, hülye vagyok! A legfontosabb lemaradt: lakásba kéne! Ezért nem jó a labi, mert csipő diszpláziája lehet a lépcsőtől... :/
(2. Emelet)
Bár jobban szeretem a közepes és nagy testű fajtákat, a körülmények miatt "beérem" egy kicsivel is (ha egy nagyobb fajta sem ideális a kínálatomhoz), csak ne yorkie méretű legyen azért.
Semmilyen kutyát nem szabad tartósan lépcsőztetni, mert gerincsérvet kap.
Lift nincs?
Ha nincs akkor ajánlom hogy max. közepes testű kutyát válassz, amit kézben is tudsz le-fel vinni a lépcsőn.
Én a menhelyi kutyusokra szavazok.
Ki pontozott le, csak mert leírtam hogy gerincsérves lesz??
Ha napi 3-szor 2 emeletnyit lépcsőztetik, akkor márpedig elég sanszos hogy az lesz. De persze más betegség is lehet tőle, ott van pl. a cauda equina és a többi...
De aki nem hiszi, nyugodtan kipróbálhatja, csak aztán meg ha műteni kell akkor nyilván sajnálja rá a 120ezret, és inkább elaltatja.
Majdnem minden kutya ettől bénul le örökre. Kérdezzétek meg bármelyik állatorvost vagy fizioterapeutát. A legtöbb gazda csak utólag jön rá, hogy hoppá, nem kellett volna, sajnos mi is a saját kárunkon tapasztaltuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!