Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Biewer Yorkshire Terrier....

Biewer Yorkshire Terrier. Ilyen fajta kutyát szeretnék vásárolni! Tudnä valaki segíteni Nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?KENNELT!

Amit mindenképpen szeretnék:

-Törzskönyv

-Mind a két szülő törzskönyvét látni,papírokkal látni,szűrűvizsgálattal eggyütt.

-A chip és tetoválás és az útlevél már nem fontos azt külön az állatorvásnál is megtudom csináltatni

És akkor most nem erre vagyok kíváncsi :

"GOOGLE"

Igen tudom használni,de olyan kennelt szeretnék ami tenyészt és jól tenyést,nem pedig szaporit és nem jól.

Ezt a fajtát választottam,nem pedig menhelyit kérlek nem kell ezt mondani!Köszönöm.

2010. máj. 25. 21:24
1 2 3 4
 21/31 Akiteki ***** válasza:

Utolsó: köszi a felvilágosítást, nem tudtam, hogy lehetne törzskönyve egy el nem ismert fajtának. Tehát így.

Most már csak egy kérdésem maradt:

Mivel ez a színváltozat is csak yorki, ahogy a normál színű, csak színhibás, akkor miért jó dupla árért venni egy ilyen kutyát?

Kb., mint a harlekin uszkár.

2010. máj. 28. 13:34
 22/31 anonim ***** válasza:

a biewer yorki nem szinhibás, kinnt a németeknél van másfajta is,a nevét pontosan nemtudom, csak azt,hogy Magyarországon még nincs ilyen kutya, de küllembirója már van:))))

Különlegesség, igy az ára is olyan. Mondjuk nálunk már van egy pár, de ugyanugy szaporitják is, mint a divatfajtákat. A németek maguknak törzskönyvezik, és náluk keresztezhető a sima, és a biewer is, ugyanolyan yorkshire terrier.

2010. máj. 28. 21:58
 23/31 A kérdező kommentje:

Akkor ha németországban veszem meg akkor jobban járok??

Mert ha ez az ára akkor megoldom ha kell gyalog elindulok :)

Nem,egyébként biztos kitalálok valamit.

És ugy 150-200 ezer kifutná??

Vagy kevés??

Mert még van pénzem csak azt még a minőségi tápra,oltásokra tettem férre,de akkor azt a pénzt is betudom tenni ha fontos.

És nem színhibás csak ritkább fajta (magyarországon).

2010. máj. 29. 09:37
 24/31 Akiteki ***** válasza:

Kb. annyira nem színhibás, mint a svájci fehér kutya.

Régebben kiselejtezték a fehér németjuhászokat, aztán valaki kitalálta, hogy legyen egy új fajta. Beletelt vagy 15 évbe, mire önálló fajta lett.

Az, hogy bemegy valaki egy kiállításnak csúfolt mksz búcsúban a ringbe és közli, hogy szép a kutyus, még nem jelenti, hogy elfogadott fajta és bírálható.

Németországban sem elfogadott, csak ott mindenki csinál egy külön szervezetet és törzskönyveket állít ki. Ha onnan veszed, nem úszod meg 1500 euro alatt.

Nálunk gyakorlatilag csak azt kell nézned, hogy a szülőknek legyen szűrési eredményük és hogy milyen körülmények között tartják őket. Mást nem tudsz.

2010. máj. 29. 13:23
 25/31 anonim ***** válasza:

van német standardje (UCI) és 2003-ban be is jegyezték az amerikai ebtenyésztőknél, 2004-ben kérték az elismerést.

én ezért javasoltam az Aparhanti kennelt, mert ők hozták Magyarországra az első Biewert hivatalosan, ők honosítva is vannak.

Biztos van egy icike-picike rálátásuk a dologra. Meg kell kérdezni őket, linkeltem elérhetőséget is, de azt ne kérje már tőlem senki, hogy én érdeklődjek...

2010. máj. 29. 16:08
 26/31 anonim ***** válasza:

21.58 létezik még a Golddust yorki, ami tiszta arany. nálunk ez színhiba, máshol meg különlegesség.

mondjuk nekem nem tetszik.

2010. máj. 29. 16:10
 27/31 A kérdező kommentje:

Az Gold Dust Yorki,de mindegy.

Most hiába mondjátok itt a magatokét,nem értelek titeket.

ÉN e fajtát választottam elhihetitek,hogy ennyi év gyűjtögeté,utánanézzés után NEM! fogok lemondani róla hacsak nem egy nagyon jó érvet nem tud valaki mondani amit kétlek.

Tőlem színhibás is lehet ez a fajta (ami nem igaz) én ezt választottam és aki mondjuk németjuhászt válasszt azt én se bäsztattom,hogy "de miért" meg " áhh nemár" stb.

Mindenkinek maga döntése,hogy milyen kutyát vállaszt és

nem tudom mi ezzel a gond.

Kennelekre voltam kíváncsi meg jótanácsokra esetleg fejlesztő kritikára (bár itt nem hiszem,hogy ezt lehetne ennél a kérdésnél) nem pedig arra,hogy kivesézzük,hogy milyen kutya ez.

Erről ennyit.

2010. máj. 29. 16:37
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

senki nem "b.sztatott", attól hogy Te külön írod a Gold Dustot, még nem vagy okosabb, és most kezd kibújni a szög a zsákból :)

ha ennyi pénzed van, mondd meg anyunak meg apunak, hogy üljetek be a Q7-be és menjetek már el Németországba egy ilyen kutyáért.

Ha tényleg ennyi pénzed van egy kutyára, akkor nem itt fogsz kérdezősködni a semmiről. Nekünk nincs Biewerünk, max mezei yorkink.

Amikor én megvettem a yorkimat, nem kérdezgettem senkitől semmit, OLVASTAM könyveket, beültem az autómba és elmentem megnézni a kenneleket!!!

és érdekes, hogy a fajtához képest egy prémium idegrendszerű kutyát sikerült kiválasztanom. Azóta se bántam meg.

Ennyi.

2010. máj. 30. 09:46
 29/31 A kérdező kommentje:

Most meg az a baj,hogy gyűjtöttem pénzt és van rá pénzem?

Komolyan mondom ha meg azt mondom,hogy van rá 10ezrem az a baj ha meg azt mondom h van rá 100ezrem az a baj,hogy van pénzem?

Könyörgöm akkor mi a jó?

Elnézést,hogy tanácsot kértem tőletek.

Nem kell válaszolni ha nem tetszik valami,sajnálom.

Érdekes,hogy van aki tudott NORMÁLISAN válaszolni.

Grtatulálok hozzá,barátnőm apukája németben dolgozik most fog kimenni és majd ő hozz nekem,kösz mindenkinek.

Azért kicsit elgondolkodhatna néhány ember magán.

2010. máj. 30. 10:20
 30/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél Németből, nézd meg azt a kennelt, amit ajánlottak. Ők lelkiismeretesek, bármi kérdésed van, segitenek. A német nem fogja neked kiadni a jó kutyát,azt megtartja magának, de legalábbis országon belül. odasétálsz a pénzzel, és kapsz egyet, mert még választani sem fogsz tudni.

[link]

Itt is tudsz mazsolázni, érdeklődj a magyar kenneleknél.Akinek nincs takargatnivalója, szivesen lát Téged vendégül, ha csak érdeklődés szinten is.

2010. jún. 1. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!