Fressnapf-ban megéri vásárolni? Vagy inkább netről?
Én is ott várárolok. MIndig van akció is.
Miért öli meg a táp az állatot? akkor mivel etessem a törpenyulamat? csupán szénával nem fog jól lakni..3 hónapos koráig meg nem kaphat zöldséget/gyümit, még csak 2 hónapos sincs.
"táp megöli az állatot? hogyan..?"
Ha ráejted a 20 kilós zsákot a fejére:D
Szerintem a Fressnapf nagyon drága. Meg én olyan táppal etetek, amit ott már nem kapni. Nem fogok összevissza etetni mindenféle tápokkal, amelyik épp akciós.
Bár azt nagyon bírom, hogy bevihetem a kutyámat is, de amúgy leszoktam róluk. Alphazoo szimpatikusabb:)
nálunk itt Gödöllőn a tescoba nyílt egy de elég kicsi és drága is , 2x-er voltam egyik pestibe ami jóval nagyobb volt..jobb is volt , de én se vásárolok ott mert drága , itt Gödöllőn van 4 jó kis állatos bolt és szinte mindegyikben veszek vmit mert vmi egyikbe olcsóbb mint a másikba , ami közelebb van hozzánk állatos bolt abba egy normál kutyasampon 450 Ft , a többibe 700 ft körül van ugyan az a sampon , szintén ugyan az a kutyasampon a fressnapfba már 980 Ft
még sztem netről érdemesebb vásárolni , a webkutya.hu-n ingyenes a házhoz szállítás ,már gondolkodtam rajta hogy rendelek , de nálunk ezek az állatos boltok nincsenek messze szóval én elsétálok inkább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!