Szerintetek érdemes iskola közben kutyát vásárolni?
Kevesebb idő jut a tanulásra és el lenne hanyagolva a kutyus.
Szerintetek hogy lehetne iskolaidőben kutyázni? Ki hogy oldja meg? Esetleg a kutya mellett tanulni? Középiskola/gimnázium.
(Kellene egy kutya házat őrizni, de ugye idomítani is kell)
Egyenlőre nem merek kutyát venni/elhozni menhelyről, mert félek, hogy nem jutna rá időm, én pedig nem szeretnék rosszat a kutyunak.
De mégis kellene egy...
hogy oldjam meg?
Nekem nem házőrző kutyám volt hanem egy törpe uszkár. Én hordtam reggel hatkor, délután négykor, hatkor és tízkor. sétálni. első két alkalommal fél órára második két alkalommal egy-egy órára. Volt úgy, hogy írtam a házit és itt legyeskedett körülöttem meg fogtam a játékot ő játszott, mozgattam neki stb és közben írtama házit. Nem volt elhanyagolva se a kutyus se a tanulás. Ha oda figyelsz és az idődet jól osztod be akkor menni fog.
17/L
Nem tudom :S
Ha nincs körülöttem senki/semmi, akkor is nehéz tanulnom. De nagyon szeretnék egy kutyát is egyben, mert eléggé egyedül érzem magam és kellene egy barát/társ. Nincs testvérem, szüleim akkor mennek dolgozni, amikor suliban vagyok és akkor jönnek haza, amikor alszom. Van, hogy fél hétig nem is látom őket :S Ezért szeretnék egy kutyust. De nagyon aggódom, hogy nehezen fog menni a tanulás, mert hiába, hogy órán annyira figyelek(érdekel nagyon pl. az a téma), de másnap nem emlékszem arra sem, mit vettünk(halál komolyan) és ezért kell kétszer annyit tanulnom, mint a többieknek.
Még mindig döntésképtelen vagyok x]
Nyár végén egyszer már kinéztem egy menhelyen egy kutyát, de valamiért nem hoztam haza... nem tudom. Most tudnék egy hasonlót hazahozni, de a tanulás bezavarna.. Saját magammal vitatkozom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!