Télen is lehet kiskutyát vásárolni?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék venni, de azt hallottam, hogy télen nemnagyon lehet kiskutyát venni....ténylegnem?2011. szept. 6. 16:50
1/11 anonim válasza:
Én, úgy tudom lehet, venni csak sokan nem fedeztetik a kutyájukat télre, mert az macerásabb. Az őszi tüzelésnél kell pároztatni és akkor télen születnek kölykök.
2/11 anonim válasza:
Az én kiskutyám szeptember 30-án lesz 3 éves, és én is karácsonyra kaptam. Születhetnek ősszel is kiskutyák.
3/11 anonim válasza:
A kutya bármikor tüzelhet, tehát kiskutya is bármikor lehet. Ha rendes gazda vagy aki nem csak kicsapja a kutyát a kertbe, akkor nyugodtan vegyél kutyát amikor neked jó. Az egyik kutyám novemberben született, semmi baja nem lett. Amit te hallottál az inkább az hogy ajándékba nem ajánlatos kutyát venni, nem?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem. az h télen nem lehet de nemhittem el...mért, amugy télre nem ajánlott venni?karácsonyra szánnám ajándékba...
2011. szept. 6. 16:59
5/11 anonim válasza:
Élőlényt nem jó ajándékozni, mert olyankor nagy a felhajtás, ezen kívül nem tudod biztosan hogy örülne-e neki. Aztán ha nem, akkor nem lehet a polcra rakni, hogy ott porosodjon, mint más ajándékot. Kutya esetében fennáll a lehetőség, hogy a jelleme nem illik a gazdához, hisz nem ő választotta ki. Ha tud róla a másik fél is, az más.
6/11 anonim válasza:
Lehet! Nekem a tacskóm egyszer januárban fialt meg mikor nagyon hideg volt. Kicsit jobban oda kell figyelni a klykökre.
7/11 anonim válasza:
Kutyát nem adunk ajándékba, pláne nem karácsonyra. Nem túl felelősségteljes bölcs döntés.
(hány éves vagy?)
10/11 A kérdező kommentje:
najo de tudom h ez egx régi vágya. tudom h kutyát akar régota...biztos h orulne neki....
2011. szept. 6. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!