Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg ilyen néhéz kiskutyát...

Tényleg ilyen néhéz kiskutyát vásárolni?

Figyelt kérdés
Akár éveket is kell várni a tenyésztőknél,arról nem is beszélve,hogy mennyien vannak akik tenyésztőnek hirdetik magukat és szaporitók.
2011. febr. 6. 14:01
1 2
 1/15 anonim válasza:
33%

Szia!

Milyen kiskutyát szeretnél?

2011. febr. 6. 14:05
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Keresd meg akármelyik menhelyet. Több száz kutyusból válaszhatsz. Végtelenül hálás barátod lesz belőle, akármelyiket is választod.
2011. febr. 6. 14:10
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
4 kutyám volt eddig, közülük az 1. volt a legszófogadóbb, legokosabb egy akkor 3 év körüli keverék vizslaféle az utcáról fogtuk be. Iszonyat hálás tud lenni az ilyen kutya a jó gazdáért!
2011. febr. 6. 14:14
 4/15 anonim ***** válasza:

És igen ha neves kutyát akarsz pl kiállításra és tenyészteni, akkor nagyon nézd meg honnan hozod. Tenyésztő garanciát vállal az eladott kiskutyáért, a szaporító nem, hiába fizetsz érte. Egyébként menhelyen is vannak kiskutyák, sőt fajtatiszta kutya is van!!

Előző

2011. febr. 6. 14:19
 5/15 A kérdező kommentje:

Legelőször a menhelyen keresgéltem,tudom rengeteg kutya keres gazdát,nagyon sok aranyos,kedves kutya van,de nekem "szerelem" kell hozzá.Egy kutyát évekre válasz az ember.Amelyik tetszett annak már gazdi jelöltje.

Régóta szerettem volna egy Jack Russelt,ezért is gondoltam körülnézek egy kicsit,de sajnos itt is csalódnom kellett.

2011. febr. 6. 14:33
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem nehéz kiskutyát vásárolni. Menj el egy menhelyre, ott is sok a fajtatiszta kutyus. Csak ránézel a kölyökre, és beleszeretsz. Ennyi. :)
2011. febr. 6. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Keresd fel a fajtamentőket. Azzal jársz a legjobban. Nagy mértékben "fajta-hasonmások", ezért eléggé fajtatisztának tűnnek. Ráadásul hasonlít egy menhelyi életre, éppúgy hálásak a jó gazdiért. :) Sok sikert!
2011. febr. 6. 16:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezt már mind végig jártam menhely,fajtamentők....hónapok óta keresek kutyust,de ennyire azért nem egyszerű.Tudom,hogy milyen kutyust szeretnék és melyik az amelyik nem jöhet számitásba.Hiba tetszik meg mondjuk egy nagy testű,amikor én kicsit keresek vagy éppen kan amikor nagyon jól tudom,hogy a kutyám nem fogadná el.
2011. febr. 6. 18:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen nehéz. Én fél évig keresgéltem yorki után. Tenyésztőtől akartam venni jó helyről. És nem mert divatkutya, akkor még nem is volt az. De nagyon imádom, és örülök, hogy őt választottam.
2011. febr. 6. 19:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez ezzel jár. Vagy megvárod az időt, mikor lesz új alom, akár éveket, é lesz egy "tökéletes" kutyád, vagy nézelődsz minél több helyen, hogy hátha megtalálod az igazit. Ez így megy.
2011. febr. 8. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!