Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Biewer Yorkshire Terrier....

Biewer Yorkshire Terrier. Ilyen fajta kutyát szeretnék vásárolni! Tudnä valaki segíteni Nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?KENNELT!

Amit mindenképpen szeretnék:

-Törzskönyv

-Mind a két szülő törzskönyvét látni,papírokkal látni,szűrűvizsgálattal eggyütt.

-A chip és tetoválás és az útlevél már nem fontos azt külön az állatorvásnál is megtudom csináltatni

És akkor most nem erre vagyok kíváncsi :

"GOOGLE"

Igen tudom használni,de olyan kennelt szeretnék ami tenyészt és jól tenyést,nem pedig szaporit és nem jól.

Ezt a fajtát választottam,nem pedig menhelyit kérlek nem kell ezt mondani!Köszönöm.

2010. máj. 25. 21:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

[link]

azért egy telefont megérne az Aparhanti kennel is, de inkább a szüleid intézzék ezt! Téged nem vennének komolyan :(

2010. máj. 25. 22:47
 12/31 A kérdező kommentje:

Igen,tudom (legalábbis sejtettem),hogy drága lesz,csak arra lennék kíváncsi,hogy mennyivel?!

Eddig az utolsó link a legszínpatikusabb.

Mindenképpen egyenes válaszokat várok.

Ha már elszántam magam nem hagyom becsapni attól,hogy gyerek vagyok nem feltétlenül h_lye is.

Csak nagyából kéne tudnom az árat,hogy kiszámoljam meddig lesz elegendő a pénzem.

Köszönöm mégegyszer a segítséget.

2010. máj. 25. 22:48
 13/31 A kérdező kommentje:

Az utolsó két link,tetszik.Csak mikor írtam akkor még az utolsó válasz nem jött meg :)

Telefonban és emailben nem fogják tudni hány éves vagyok.

Anyukám pedig épp megtudja külömböztetni a szukát meg a kant,meg őt nem igen érdekli az ilyen.

Szóval cuki és kb ennyi :)

De ha megyünk valahova akkor anyukám fogja intézni ,mert tény ,hogy nem vennének komolyan az pedig elég kellemetlen számomra meg félek,hogy elítélnek,hogy csak divat meg plázacica meg egyebek.

Köszönöm Neked is.

(a 81%válaszoló linkje eddig a legszimpatikusabb velük mindenképpen felveszem a kapcsolatot)

2010. máj. 25. 22:51
 14/31 anonim ***** válasza:

Meg mindig a 81-es vagyok.

Lehet, hogy hulyeseg lesz, amit mondok, mert kulfoldon elek es lehet, hogy Magyarorszagon nem igy van, de szerintem a MEOE-nel erdeklodhetsz, hogy kik azok a tenyesztok, akik naluk regisztralva vannak es biewereket tenyesztenek.

Itt, ahol en elek, az osszes bejegyzett tenyeszto elerhetosege es honlapja ossze van szedve fajtankent. Szerintem kulonben is alap, hogy egy tenyeszto be legyen jegyezve a MEOE-nel.

Ha Magyarorszagon is ilyen osszeszedett a rendszer, akkor biztos onnan is ossze tudod szedni a legrendesebb tenyesztoket.

Google altal alig tudtam megtalalni nehanyat, sokszor csak a sokadik probalkozasra hozta ki, amit kerestem.

2010. máj. 25. 23:38
 15/31 A kérdező kommentje:

Hát itt nem valami rendezett a tenyésztés és borzasztó sok a szaporitó.De majd utána érdeklödők :)

Köszönöm.

2010. máj. 26. 13:45
 16/31 anonim ***** válasza:
Hobbi szaporítótól, törzskönyv nélkül 80 ezer az alja.
2010. máj. 27. 17:15
 17/31 A kérdező kommentje:
Bocs,de ezzel most nem! segítettél.
2010. máj. 27. 17:17
 18/31 Akiteki ***** válasza:
36%
Van törzskönyves is?? Hmmm...
2010. máj. 27. 20:59
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
fúúújj már megint ilyen kis talpnyaló seggtörlő, lábtölrő, macska kutya..jó csúnya, csak gratulálni tudok:D:D::D:D:D:D:háháhánem hogy vennél egy okos, értelmes, kutyát, egy ilyen kis szart veszel, ami már annyira szét van tenyésztve, hogy azt sem tudják mit csináljanak vele...gondolkozz
2010. máj. 27. 21:49
 20/31 anonim ***** válasza:

A Biewer Yorki az FCI által el nem ismert fajta, igy csak német törzskönyvvel tudsz kiskutyát vinni. És Magyarországon ugytudom a MEOE-nál kiállitásra vinni, tenyésszemléztetni nemtudod, és honositattni sem.

Fehérvár környékén hallottam a legjobb tenyésztőről, de vedd számitásba, hogy egy biewer kicsi cirka 250 e ft.

Vagy gyere ki egy MKSZ kiállitásra, ott el nem ismert fajtában, mindig inditanak biewereket, tudsz személyesen beszélgetni a tenyésztőjükkel. Vigyázza vásárlással, nins FCI standard-jük, nehogy valaki rádsózzon mondjuk egy bichon-yorki keveréket 100 e-ért.

2010. máj. 28. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!