Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajtat NEM szereti...

Melyik kutyafajtat NEM szeretitek, es miert nem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 10:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%

Boccs, de akkor sem tetszenek.

Az első szőrös, tehát fából vaskarika, nem is kopasz kutya. A maga módján tehát szép, bár én a mackóra vagy még inkább a farkasra hasonlító kutyákat szeretem a leginkább, tehát az összes kistermetű kutya olyan, hogy szép-szép, ha van bundája, de nem nekem nem kellenének.

A második, na az aztán tényleg kopasz. Olyan, mintha átesett volna egy-két kemón. Ettől még van akinek tetszik, pl. neked, de nekem nem. Szívem joga.

2010. máj. 25. 11:25
 12/33 anonim ***** válasza:
45%

első vagyok...miért kell lepontozni???

és már megint jönnek a hittérítők. senki nem kérte, hogy magyarázd meg a másiknak, hogy de az a fajta akkor is milyen jó!!!

nekem mondhatnátok akármit a rotiról, akkor is gyűlölni fogom, ez van!!! nem az volt a kérdés, hogy magyarázd meg a másiknak, hogy de a kínai kutya de jó...

2010. máj. 25. 11:27
 13/33 anonim ***** válasza:

Én nem ilyen kínai meztelen kutyát láttam!

Szerintem hozzám hasonlóan még sokaknak csak a S. Kristóf kopasz kutyája ugrik be. De az hogy lehet, hogy amit itt belinkelt az illető, az nem is kopasz? Akkor a többi miért kopasz?

Én kifejezetten nem szeretem a mostanában divatos kis táskába való kutyákat. Meg a palotapincsit. Több ismerősömnek is van ilyen kutyája és utálnak engem. Mindig megtámadnak...

2010. máj. 25. 11:29
 14/33 anonim ***** válasza:
83%

Azokat utálom akik egy műkörömketrec mögül hörögnek. Amelyikeket felkapja a gazdi, ha szembe jön egy másik kutya. Nem fajtafüggő, ismerek négy lábbal a földön élő jól nevelt yorkit, aki pontosan tudja hogy kell bartkozni egy német doggal.

Aztán nem szeretem a túl okosakat, ezért pl a német juhászt sem. Volt ilyen kutyánk, gyerek voltam, nem tudtam játékra bírni. Ha azt mondtam ül, akkor ült, ha azt mondtam fut, akkor fut, de semmit sem csinált magától, kicsit túlképzett volt. azóta sem szeretem a fajtát.

A puli/pumi és egyéb csaholós kutyákkal csak annyi a bajom, hogy a saját kutyám utálja őket, és emiatt folyton gondot okoznak.

És egyébként az előzőeknek - ízlések és pofonok - én a turcsiorrúakat szeretem a leges legjobban. Bullmasztiff, bulldog, boxer a kedvenc fajtáim.

2010. máj. 25. 11:56
 15/33 anonim ***** válasza:
66%

Én amit nem tartanék az a Kinai kopaszkutya(sem szőrösen sem pucéran nem tetszik .... iszonyatosak )!!

Yorkit, Csivavát , Pulit , Agarat,Uszkár...és az ehhez hasonlókat! Nekem nem tetszenek ,

Nekem ha már kutyám van az legyen kutya , én Staffordokat és Amerikai bulldogot tartok . :) De mindegyik kutyust elfogadom olyannak amilyet, és megsimizem megölelem!

2010. máj. 25. 12:28
 16/33 anonim ***** válasza:
51%

na pl ő nagyon nemtetszik , olyan csúúúnya :P [link]

Nem szeretem még a beaglet , nagyon nem tetszik a jelleme.Ezt a 2 fajta kutyát sohasem fogok tartani.

2010. máj. 25. 12:39
 17/33 anonim ***** válasza:

a mexikói kopaszkutyát-hétvégén láttam és undorító. nem szeretek ilyet állatra mondani, de ez kivétel, mert az ember teremtette.

25 kg és tök csupasz

2010. máj. 25. 13:37
 18/33 anonim ***** válasza:

Hogy érted kérdező? Melyik fajtát utálom vagy melyiket nem tartanám soha?

Mert első esetben azt mondom nincs olyan. Egyik kutyát sem utálom még azt sem aki bántotta az enyémet. Nem az ő hibája.

Második esetben viszont azt mondom, gyakorlatilag egyiket sem ami nem a kedvencem. És kedvencből 4 van (mudi, dobermann, schipperke, aussie). Azon kívül nuku. :) Ez a fajta "nem szeretem" nem azt jelenti hogy hányok ha ránézek és belérúgnék... Csak annyit hogy sosem tartanék, vagy fogadnék be ilyen kutyákat! De ha másé akkor én szivesen simogatom, kedves vagyok vele.

Különösen nem szeretem az extrém, természetellenes kutyákat. Kopasz, 1 méter szőr, óriás, extra szuper törpe, turcsi orr, ráncos, 1 méteres hát nulla láb, stb. Minden ami kicsit is természetellenes. Aztán a másik amit nagyon nem szeretek a makacs, önálló, mindenkivel barátságos kutyák!

2010. máj. 25. 14:13
 19/33 anonim ***** válasza:
65%

En yorki helyett semmilyen mas kutyat nem tartanek szivesen, de az nem jelenti azt, hogy az osszes tobbit nem szeretem. Inkabb csak egyik sincs olyan aranyos szamomra, mint a yorkik.

Van nehany, amelyik kimondottan nem tetszik, peldaul a rovidszoru csivava. A hosszuszoru viszont szerintem nagyon szep.

Az angol bulldog es a hasonlo kutyak sem tetszenek, ja meg a csunya feju bull terrier. Amikor eloszor meglattam, nem hittem a szememnek, hogy ilyen rusnya kutya letezik.

Viszont kutyaknal ugyanolyan, mint embereknel: a kulso NEM SZAMIT!

A Nemetjuhaszt sem szeretem, nekem olyan kutyam soha nem lesz. Nem tetszik a kulseje. Persze biztos aranyos minden kutya, ha meg van nevelve, de pont azert letezik ennyi fajta, mert mindenkinek mas az izlese.

Egyebkent kulfoldon elek es itt mindenkinek pitbullja van. Szerintem az itteni kutyaallomany 80%-a pitbull, megis, mikor elviszem setaltatni a 3honapos yorkimat, minden pitbullos pasi odajon hozzam megcsodalni, hogy milyen gyonyoru, elenk kiskutyam van. Sokan mar eleve ugy jonnek, hogy: "ugye, ez egy yorki?" "Jajj de imadnivalo!" "Jatszhatnak az en kutyammal? Baratsagos a kicsikkel, nem kell felni!"

Meg a tinedzser fiuk-lanyok is leallitanak, hogy meg szabad-e simogatni.

Nagyon orulok, hogy nem kell Magyarorszagon elnem, ahol mar szinte csak ellenszenves emberek elnek, itt viszont nincs olyan, hogy "gaz" kutya, meg divatkutya. Ezek a fogalmak itt ismeretlenek.

El sem hiszem, hogy mennyi embert ismertem meg ebben a 3hetben, amiota megvan a kis szobacirkalom :)

2010. máj. 25. 15:01
 20/33 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én is le leszek pontozva de, szerintem a bulldog, pitbull, meg az ilyesmi kutyák olyan csúnyák, nekem azok nem tetszenek! Lehet, hogy aranyosak, taníthatóak, de nekem nem tetszik.
2010. máj. 25. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!