rottweilert. kiskoromban meg akart támadni egy, ha apukám nem kap fel, talán most nem írnék itt.
alattomos sunyi kutyák :(
2010. máj. 25. 11:04
2/33 anonim válasza:
Kínai kopasz kutya. Szegényke nagyon csúnya. Nem sokkal szebb az ilyen-olyan bulldog sem. Nem is értem meg azokat a gazdikat, akik a többszáz gyönyörű kutyafaj közül éppen ezeket választja. De hát kinek a pap, kinek a papné.
2010. máj. 25. 11:05
3/33 anonim válasza:
Na ezért biztosan lepontoznak, de a westie-ket kifejezetten rühellem. Egyszerűen nem tetszik és betegesek is.
2010. máj. 25. 11:08
4/33 anonim válasza:
A pitbull /lehet, hogy rosszul írtam, nem tudom, hogy kell/.
Szerintem csúnya.
2010. máj. 25. 11:09
5/33 anonim válasza:
Az összes ilyen most divatos egér méretű szendvicskutyát.. Szerintem szrönyen néznek ki és szánalmasak gazdástól. Biztos, hogy nem a természet alkotta őket.. Meg az egyéb túltenyésztett meg bulldogképű egyedeket sem csípem. De nem tehetnek a kinézetükről, szóval.
2010. máj. 25. 11:12
6/33 anonim válasza:
mindegyiket szeretem, mint élőlényt, más állatokat is.
Talán úgy helyesebb, ha azt mondom, vmelyiket nem tartanám.
Nem értelek, a kínai meztelen kutya az egyik legintelligensebb, legemberközpontúbb kutyus, nem beszélve arról, hogy roppant változatos fajta.
Lehet, hogy Te éppen egy szaporított, keverék, valóban ronda kutyába botlottál bele, de ettől az egész fajtát ne ítéld el.
2010. máj. 25. 11:15
8/33 anonim válasza:
Ja!
Még annyit, hogy nem kitenyésztett, direkte ilyenre "gyártott" kutya, hanem már időszámításunk előtt 200 évvel is létezett, számos történelmi festményen, írásos beszámolón is szerepel.
2010. máj. 25. 11:18
9/33 anonim válasza:
Én a pulit,mert egész nap jár a pofája,idegbeteg (én még cska iylennel tlaálkoztam) ,és hozzá még ronda is. Tudom tudom nektek is van és a tietek 5 éve nem ugatott,nem idegbeteg,nem filces a bundája stb. Én még csak ilyennel találkoztam.Már nem azért de ha ránézel egy pulira akkor neked nem valami elkorcsositott ,túltenyésztett kutya jut eszedbe? Mert a pulinak ugyanugy nincsen kutya formája,mérete,mint 1 csivavának vagy kinai meztelen kutyának.
2010. máj. 25. 11:21
10/33 anonim válasza:
én a német juhászokat nem szeretem, mert annak ellenére, h olyan intelligensnek tartják őket, én már kutyasétáltatás közben rengeteg agresszívval találkoztam, amelyik meg akarta támadni, az én kutyámat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!