Egy éves húzós kutyának fojtó nyakörv?
Nem hasznaltam soha, bar en is gondolkodtam benne par elvetett pillanatomban. Azt mondjak egy ido utan olyan mint halottnak a csok, ugyanugy belefekszik majd..
Azt ajanlom, hogy rendezd le vele tisztessegesen, hogy nem mehet eled, melletted vagy mogotted a helye a porazon. A ham azert nem jo, mert kenyelmesebben belefekszik es torzsbol tud huzni. Ne hatrafele rangasd ha huz, mert azzal csak fokozod, inkabb felfele huzz rajta. Nalam az is kizokkentette oket, ha huzni kezdett, sott, meg sem vartam a huzast, ha a valla elhagyta a terdem vonalat, azonnal megfordultam es magabiztosan elindultam a masik iranyba, igy o lett megint mogottem. Ezt siman megismeteltem ha megint elore nyomult. Neha ha lattam rajta hogy elore fog menni, ele leptem oldalta, kicsit mintha az o nyomvonalaba lepnek direkt akadalyozva. Ma mar legtobbszor eleg hanggal (csittegek)figyelmeztetnem oket ha latom hogy mar nem az orra, hanem lassan a valla van velem vonalban es vissza maradnak
Vicces modon cavalier... de szerintem kicsit jobban visszautott a cockerre belulrol mint kellett volna...
Amikor az elindulok a masik iranyba modszert probaltam azt nagyon szerette mert akkor a masik iranyba is nagy lelkesedessel huzhatott 😀😉
A halti az mi? Nyakorv?
Én is épp a haltit akartam javasolni, bármilyen húzós kutyánál egyből beválik.
Ennek segítségével könnyen rá lehet vezetni a helyes sétára.
Nem is fontos a halti márkájút megvenni, én évek óta a trixie márkájút használom kutyákhoz, ugyanazt tudja csak jóval olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!