"De ha pl normálisan tartom meg ilyenek, akkor is eljönnek kérdezgetnek illetve a kutya egész életében kérnek visszajelzéseket. "
Ha egyszer-kétszer meggyőződnek róla, hogy jól van tartva a kutya, akkor utána már nem fognak "zaklatni", ne aggódj. A rengeteg rossz tapasztalat miatt ilyenek, ők csak a kutyák érdekét nézik, ez inkább pozitív szerintem, hogy tényleg törődnek velük.
Nekem is menhelyi kutyám van, magamtól küldtem nekik képeket, rövid levelet eleinte, illetve képeket néha most is. Tudom, hogy örülnek neki. :) Nekem ez nem teher.
Azokhoz szoktak kimenni ellenőrizni inkább, akik semmi visszajelzést nem adnak az örökbefogadás után, és/vagy ahonnan esetleg valami rossz hírt hallanak vissza (pl. a kutya láncra került, állandóan szökik, ilyesmi).
Ez ne tartson vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!