Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A gyerek nagyon utálja a...

A gyerek nagyon utálja a kutyát, megérzi ezt a kutya? Bánthatja érte?

Figyelt kérdés

Most költöztünk össze a párommal és a lányával, 11 éves akaratos, kiskamasz.

Soha nem szerette a kutyákat, inkább macskás, az enyémet különösen utálja.

A kutya is többször rámorgott már, pedig előtte soha senkire. Viszpnylag sokszor van vele egyedül, félek nehogy baj történjen.

Bántani fizikálisan nem bántja, de folyton ordít neki, esetleg lenyomja a kanaperól, nem szépen beszél vele.

Szerintetek? Most nézegetünk kertes házakat és akkor kint lesz a kutya, az remélem sok mindent megold majd.

2017. máj. 18. 11:59
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem te vagy kérdező elfogult a kutyabántalmazó gyerek iránt.

Ezért javasoljuk a gondoskodó gazdához kerülését a kutyának, mivel nálatok nincsen jó helyen, és útban is van. Ő egy kiszolgáltatott állat, te vagy a gazdája, de te képtelen vagy megoldani a helyzetet, tehetetlen vagy. Sajnos.

2017. máj. 18. 17:08
 42/50 anonim ***** válasza:
84%
A gyerek nem tűri meg a kutyát, nem fordítva... Miért a kutyát büntetnétek azzal, hogy kirakjátok rohadni a kertbe egyedül? Miért nem a gyereknek mondjátok meg, hogy a kertesházban nyugodtan kiköltözhet, ha nem tetszik neki a kutya. Bocsáss meg, de a gyerekemtől elvárnám, hogy minimum megtűrje a ház többi tagját. Ha utálná a születendő testvérét (tegyük fel, hogy van neki), akkor elvetetnétek? Vagy mi?
2017. máj. 18. 18:06
 43/50 anonim ***** válasza:
79%

Jah, az elején azt írtad, hogy folyton ordít neki, lenyomja a kanaperól, most már csak arrébb löki, ha ráfekszik a kutya... Kiírsz egy kérdést, most meg elkezded bizonygatni, hogy jaj nem is olyan rossz a helyzet. Kapjál már az eszedhez!

Amúgy 11 éves takony mit ordibál, amikor a segge alá van tolva minden? Majd akkor ordibáljon ha letett valamit az asztalra. Az agyam eldobom. Jóhogy már nektek nem mondja meg mi merre hány méter, bár ki tudja, pár év, aztán "apuci akaratos kis hercegnője" majd a ti ágyatokba viszi a kanjait, titeket meg kizavar a kanapéra.

2017. máj. 18. 20:47
 44/50 anonim ***** válasza:
78%

Ez a szitu, ezt kell megoldani.

Amíg nincs kert, addig zárd külön a kutyát a gyerektől. Akár szobakennelbe. A gyereket is nevelni kellene, hiába utálja a kutyát akkor is legyenek meg a szabályok, hogy hogyan bánhat vele. És a kutyát is nevelni kellene, hogy azonnal, elsőre hallgasson a kislányra is, ha ő el akarja magától küldeni vagy le akarja a kanapéról parancsolni. Ahogy az agressziót, morgást sem lenne szabad engedni neki!

2017. máj. 18. 21:21
 45/50 anonim ***** válasza:
79%

Ooo, én az elsö.bántja a kutyát epizodnál elzavartam volna a szobájába a kis pitsát!

Nem dedos már, 11 évesen illene tudnia bánni az állatokkal, de persze küldjétek el inkább a kutyát, nehogy a kis majmot neveljétek.

De remélem, még elötte megkapja kicsit a kiscsajt, mert megérdemelné.

Te meg milyen gány gazdi vagy már, inkább a farok, mint a kutyád.

2017. máj. 19. 07:38
 46/50 anonim ***** válasza:
76%

Már régóta észrevettem, hogy ezen az oldalon mindenki remekül tud gyereket nevelni. Kivéve azt, akinek van!

Ezt az oldalt a kamaszok uralják, ők osztják az észt a maguk kíméletlen éleslátásukkal, és határtalan életbölcsességükkel.

Gyerekek! Mit nem lehet érteni azon, ha valaki nem szereti a kutyákat? Tegye fel a kezét, aki MINDEN állatot szeret! Én közel 60 éve vagyok rendíthetetlen kutyabarát, és ennyi ideje vagyok bősz természetbu2i is. Szinte minden állatot szeretek. A békákkal viszont ki lehet kergetni a világból! Nem tudom okát adni. Gyerekkoromban imádtam őket is, még a szobába is behurcoltam, anyám nagy bánatára. Aztán valahogy megfordult, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy kiütést kapok, ha csak rájuk nézek is. Begyük már észre, hogy nem vagyunk egyformák!

2017. máj. 19. 10:09
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
*Vegyük
2017. máj. 19. 10:10
 48/50 anonim ***** válasza:
51%
Miquel, oké ha a kislány nem szereti a kutyát, de mi az hogy ordibál meg "lenyomja", taszigálja?? Azért álljon már meg a menet. Én se szeretek sok mindent az életben, de nem kívánságműsor van, vannak dolgok amikkel meg kell tanulni élni. 11 évesen éppen ideje lenne ezt megtanulnia a gyereknek. Ez az egyik, a másik meg hogy ha egyszer a kutya félelmében vagy fájdalmában megharapja, akkor a kutya lesz a hibás persze...
2017. máj. 19. 21:17
 49/50 anonim ***** válasza:
69%

"A kérdező kommentje:

Ha nem megy oda a kutya nem kiabál rá, tehát azt kéne elérni, hogy a kutya ne piszkálja ebben a pár hétben amíg nincs kert"

Meg ha ráfekszik egy nagytestű kutya egy 11 éves kislányra ( 30-35 kiló) egy nagytestű kutya is van ennyi ha nem több. Akkor tűrje el? Ne lökje le magáról? Ne kiabáljon rá? Na ne viccelejetek már!

2017. máj. 19. 22:09
 50/50 anonim ***** válasza:
79%

11 éves gyerek nem kisbaba! Gondolom nem úgy fekszik rá a kutya, hogy maga alá nyomja, hanem mondjuk mellé fekszik vagy a kislány ölébe akarja tenni a fejét - mint minden kutya. A kutya nem "piszkálja", csak a maga módján próbálna közeledni a lányhoz... A kislány meg a semmiért is ordít a kutyával a leírás alapján, már amikor a közelében van! Ez nem normális! Érdekes, hogy a többi gyerek nem hisztizik, talán akkor lehet nem a kutyában van a hiba...

Mondjuk ha a többi gyerek saját, csak a lány nem, elképzelhető, hogy a kérdezőt utálja tényleg és a kutyán vezeti le ezt, kifelé meg előadja a "jó" kislányt...

De ha szerinted itt mindenki kiskamasz, akkor miért nem a gyereknevelés csoportban van ez a kérdés? Ja, lehet azért mert se vakok vannak...

2017. máj. 19. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!