A gyerek nagyon utálja a kutyát, megérzi ezt a kutya? Bánthatja érte?
Most költöztünk össze a párommal és a lányával, 11 éves akaratos, kiskamasz.
Soha nem szerette a kutyákat, inkább macskás, az enyémet különösen utálja.
A kutya is többször rámorgott már, pedig előtte soha senkire. Viszpnylag sokszor van vele egyedül, félek nehogy baj történjen.
Bántani fizikálisan nem bántja, de folyton ordít neki, esetleg lenyomja a kanaperól, nem szépen beszél vele.
Szerintetek? Most nézegetünk kertes házakat és akkor kint lesz a kutya, az remélem sok mindent megold majd.
Én is jót fogok majd nevetni, amikor te szívsz majd a kislány miatt. Gratulálok, hogy így állsz egy állat rendszeres bántalmazásához. Ezek után a legjobb az elajándékozás lenne. Arról pedig lehetne vitatkozni, hogy ki az "okos". Te nem fogod fel egyedül a problémát, pedig mindenki mondta, hogy nem ti csináljátok jól.
Annyira gyűlölöm az ilyen szülőt, aki annyival elintézi a neveletlen kölykét, hogy úgyis a legtöbb kamasz hisztis. Nekem is van egy 11 éves testvérem és semennyire nem hisztis. Esze ágában sincs bántani a kutyámat, pedig ő is inkább macskás. A párod gyereke nem átlagos, hanem problémás gyerek. A társadalom érdekében fogjátok már fel végre ! Ha ti nem nevelitek meg, majd az élet. Ne csodálkozzatok, ha valaki majd jól megveri. Én biztos felrúgnám azt, aki a kutyámat ok nélkül bántalmazza. Ha gyerek, ha nem. Max 5 éves korig nézném el egy nem fogyatékos gyereknek. Nehogy azt hidd, hogy mindenki tolerálni fogja a hisztériátokat.
Én is amondó vagyok, hogy ilyen hozzáállás mellett ajándékozzátok el. Nem a gyerek hozzáállása, hanem inkább a tied miatt. Ha szerinted normális, hogy lökdösi a kutyát, mert ő "ilyen akaratos". Lehete használni a neveletlen kölkökre különböző eufémiákat, attól még neveletlen és nem érdemes kutya közelébe engedni. Könnyen lehet, hogy addig b..tatja, amíg a kutya odakap.
Érdekes mikor itt volt a 9 éves unokaöcsém és hirtelen mozdulatokat tett a kutya irányába, rendesen le lett teremtve a szülei részéről, nem mentegetőztek, hogy "jaj a drága kisfiunk csak ilyen heves természet."
A gyerek teljesen jólnevelt, az iskolában nincs vele gond, nem beszél vissza, nem tiszteletlen, jó tanuló, segít a házimunkában. Nem agresszív. Egyszerűen nem szereti a kutyákat. Tudom nehéz ezt elfogadni kutyakedvelőként ( én is az vagyok) de van ilyen.
Nem, nem bántja a kutyát, egyszerűen idegesíti, hogy megy utána, piszkálja, felmászik utána a kanapéra, ráfekszik. Sokan félnek a pókoktól, nem szeretik őket. Biztos van itt is olyan, ez olyan neki mint nektek lenne ha menne utánatok a pók, rátok mászkálna, ott ülne.
Így a problémára gondolva az lenne a fő kérdésem hogyan tudnám lenevelni arról hogyha nem vagyok ott akkor se piszkálja?
Ha ott vagyok tudja, hogy nem szabad, de ha nem akkor megy :/
Ajánlom figyelmedben. Nagyon hasznos olvasmány :)
Amúgy a tanárok is így jellemezték "akaratos, céltudatos,kitartó"
De szorgalma, magatartása mindig ötös, tehát nem egy rossz gyerek...
Ha találsz egy 9 éves, nagytestű kutyának gazdit, szólj :)
Itt még az ingyen kölyökkutya sem kell senkinek.
Amúgy nem adnám oda senkinek.9 éve együtt vagyunk, ha bántaná a gyerek persze megvédeném. Ha kertesbe költözünk és kint lesz az sok gondot megold majd. Nem tudja a házban piszkálni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!