Van egy 5 hónapos Amerikai Staffordshire Terrier kan kutyusom és első két lába nagyon görbék, miért?
Szerteném megtudni,hogy ki-e növia ezt a kutyus. Akitől e
vettem azt mondta,hogy a bull-típusú kutyáknap szokott ilen lenni,hoogy ez nem hiba.De az állatorvos azt mondta nem jo és sínbe kellene tenni..Válaszokat előre köszönöm!
Meg jo hogy azt mondta...
Igazabol ha jol tudom ezt medvetalpnak hivjak es takarmanyozasi gondbol ered es a csontok eldeformalodnak. Azt hiszem lehet ezen valtoztatni de nezz utana nem szeretnek hulyeseget mondani
Elso vagyok, hulyeseget mondtam xd
Amit a masodik ir az jo lehet. Esetleg nem tulsulyos? Az is okozhat elvaltozasokat, hogy hirtelen nott. Illetve genetikai hiba is siman elofordulhat, ha szaporitotol hoztad..
Hallgass az állatorvosra!
Nem, egészséges bull típusú kutyáknál nem szokott ilyen lenni. Ezt főleg helytelen táplálás okozza, amitől nem megfelelően fejlődnek a csontjai. Mivel eteted?
Lehet genetikai probléma is.
Magától nem növi ki a kutya, csak rosszabb lesz, kezelni kell!
Tipikus szaporítós kutya. Miért hoztál ilyen helyről kutyát, ha már akkor görbe volt a lába?! Lehet, hogy műteni is kell majd.
Állatorvos röntgent csinált?
Mivel eteted pontosan a kutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!