Szerintetek kihez fordulhatnék segítségért?
Saroktelken lakunk, így a járda elég hosszan megy a kerítés mellett. Van egy 10 hónapos németjuhászom, aki alapban nagyon jóindulatú kutya, de az iskolából hazafelé tartó "gyerekek" hergelik. Ez abban nyilvánul meg, hogy köpködik, húzzák a botot a kerítésen és még a kerítést is rugdossák. (ezt az ablakból kitűnően végig tudom nézni). A kutya természetesen örjöng.
Mivel nem csak gyerekekről van szó, hanem 25-30 körüli férfiakról is, így nem beszélhetek az anyukájukkal, hogy szóljon a fiára, meg azt sem tudom hol lakik aki ezt csinálja, mert nem követem az utcán...
Gondoltam, hogy írok a kerületi rendőrségnek, mert a kerítésünk konkrétan szét van rugdosva (befelé homorú) de nyilván egy rendőr nem ezzel foglalkozik...
Teljesen tanácstalan vagyok, és csak a kutya issza meg a levét.
Nem klikkerrel, hanem labdával tanítjuk a kutyákat. Igen, az a nagy baj, hogy ha mi kint vagyunk, természetesen úgy mennek a járdán mint a kisangyal, de én legszívesebben felpofoznám mindet!!! Amikor hergelik és én a szobában észreveszem és kimegyek és rákiabálok, akkor odajön, szóval el tudom hívni a gyerektől, de ha nincs otthon senki, senki nem hívja el...
Az utolsó gondolatodat Apukám is felvetette :) Érdekes, de végülis egy próbát megér! :) Ha tudok velük beszélni, még pénzt is ajánlok! :)
ÉN felveném videóra, Nem elég hogy jergelik de a tulajdonodat is rongálják és ugy tenék feljelentést.
Persze nem bizti sőőt ,hogy számithatsz rájuk..:S
A kerítést nem tudod megcsinálni ugy hogy se ki se be ne lássanak? Kaphato az az olcsobb nád amit fel lehet rakni a kerítésre..
Utálom az ilyen embereket. kövesd őket és hergeld őkt is hajnali2 kor énekelj nekik az ablak alatt..:P
elöző vagyok lemaradt,hogy csak vicceltem... az utlsó mondatal.
A kenelt én nem ajánlo ott az összes kutya megörűl. Kerítés+amiket már elmondtak előtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!