Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 7-8 éves kistestű kutyánk...

7-8 éves kistestű kutyánk vemhes, biztos, hogy bele fog halni a fialásba?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem, nagypapámtól kaptam aki már sajnos nem él, ez lenne az első fia. Mama már mondogatta, hogy átjár a szomszéd kuvasz kutyája, de nem gondoltam, hogy vemhes lesz tőle, hát a mi kutyánk a kuvasz lábának a feléig ér.

Sajnos nincs pénzem ivartalanítani, mama meg nem foglalkozik vele. Biztos, hogy meg fog halni a fialásba?

2017. márc. 28. 19:13
 71/105 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja kihívni, ez szerintem az eddigiekből már kiderült... Amikor már áshatja a gödröt a szukának mert nem tudja megszülni a kölyköket, akkor majd talán elgondolkodik...
2017. ápr. 1. 10:45
 72/105 A kérdező kommentje:
Fizetni kell az állatorvosnak ha lehívom?
2017. ápr. 1. 10:47
 73/105 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a telefonban, mondd, hogy vészhelyzet van, kérj részletfizetést, vagy csekket, amit később befizetsz.
2017. ápr. 1. 11:49
 74/105 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, de ha jó fej és állatbarát az orvos, ilyen sürgős helyzetben eltekint a pénztől.

Hívd ki kérlek, egy próbát megér.

2017. ápr. 1. 11:49
 75/105 A kérdező kommentje:

Felhívtam, azt mondta ez természetesen és akár két napig is tarthat. Azt mondta majd lihegni is fog meg kaparni meg ilyenek.

Még majd fel le ugrál... Lefekszik feláll.

2017. ápr. 1. 12:00
 76/105 anonim ***** válasza:
97%
Ha megszületnek és mind túléli, vidd be a kicsiket menhelyre, ott is jobban bánnak velük, mint te.
2017. ápr. 1. 12:04
 77/105 A kérdező kommentje:

Nem viszem, de köszi a tippet :)

8 hetes korukig az anyjuk mellett a helye és utána sem kerülnek egy ketrecbe.

2017. ápr. 1. 12:16
 78/105 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd rossznéven kérdező: De ti ennek az egy kutyának sem adjátok meg a minimális dolgokat. Akkor hogy akartok a kölykökkel boldogulni? Gondoltál rá mi lesz ha nem ússza meg élve az anya?
2017. ápr. 1. 12:32
 79/105 anonim ***** válasza:
98%

4 napja írta ki a kérdést, hogy elvileg akkor vették észre rajta a vemhességet.

Ilyen nincs.

Nincs olyan, hogy 4 nappal az ellés előtt veszem észre, hogy hasas a kutyám... Bőven látszik már az korábban is.

Szóval vagy direkt szórakozik itt valaki, vagy tényleg ekkora láma ez az ember.

2017. ápr. 1. 12:37
 80/105 anonim ***** válasza:
100%
Remélem csak szórakozik, mert akkor nem szenved valahol egy pici kutya magára hagyva.
2017. ápr. 1. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!