7-8 éves kistestű kutyánk vemhes, biztos, hogy bele fog halni a fialásba?
Nagyon szeretem, nagypapámtól kaptam aki már sajnos nem él, ez lenne az első fia. Mama már mondogatta, hogy átjár a szomszéd kuvasz kutyája, de nem gondoltam, hogy vemhes lesz tőle, hát a mi kutyánk a kuvasz lábának a feléig ér.
Sajnos nincs pénzem ivartalanítani, mama meg nem foglalkozik vele. Biztos, hogy meg fog halni a fialásba?
Utolsó, a kérdező leírta, hogy a szomszédnál is ellett a kutya, nem kaptak se oltást, se féreghajtót, mégis megmaradtak. Tehát szerinte ez a normális, hiába írta itt le jó pár ember, hogy ha már hagyja megszületni az almot, akkor mennyibe is kerülne neki, ha felelősen gondolkodna.
De mindegy, nagy valószínűséggel a szuka el fog pusztulni, mert nyilván az elléshez sem fognak orvosi segítséget kérni, akkor pedig egyértelműen a kölykök is elpusztulnak, mert még ha meg is tudnának születni, az anyjuk nélkül esélyük nincs, a kérdező nem fog tápszert venni nekik és 2 óránként etetni őket éjjel-nappal.
Hogy etetném őket 2 óránként mikor iskolába járok???
Amúgy tudom, hogy 6-8-10-12 hetesen oltást kéne kapniuk, de ha nincs pénzem nem tudok mit csinálni. A semmiből nem tudok ugrálni.
Csak lehívós állatorvos van, ha lehívom mama nem fizeti ki, be a városba szintén nem engedi bevinni
Drágám oltás előtt is van pár dolog:
OXITOCIN meh összehúzó. Ekkora kölyökök után kelleni fog. Infra lámpa, meleg szoba.
Miért nem kérsz menhelytől segítséget? Hìvd fel őket.
Nem látjátok?
Semmit nem akar tenni, mert arra fogja, hogy iskolába jár, meg mamika nem engedi.
Ja, hogy ruhát venni az sikerül, diákmunkázni már nem...
Kérdező, fogd a ruháidat meg a blokkot és szépen visszaviszed őket a boltba, máris van pénz.
Ha mégse, akkor az állatorvostól kérsz részletfizetést és gyönyörű szépen felpattansz a buszra és regisztrálsz a diákszövetkezetnél (de ezt akár interneten is meg tudod tenni ha ezzel is kifogásaid vannak). Olyan nincsen, hogy nem találsz diákmunkát, max nem a szomszéd utcában van, de ha ruhát tudtál venni, akkor feltételezem 16 évesen menni fog ez is...
Vagy menj és kezd el ásni a gödröt a kutyának... Szegény nagyapád helyében elszégyellném, hogy ilyen unokám van, ruhácskára van ész, felelősen gondolkodni nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!