7-8 éves kistestű kutyánk vemhes, biztos, hogy bele fog halni a fialásba?
Nagyon szeretem, nagypapámtól kaptam aki már sajnos nem él, ez lenne az első fia. Mama már mondogatta, hogy átjár a szomszéd kuvasz kutyája, de nem gondoltam, hogy vemhes lesz tőle, hát a mi kutyánk a kuvasz lábának a feléig ér.
Sajnos nincs pénzem ivartalanítani, mama meg nem foglalkozik vele. Biztos, hogy meg fog halni a fialásba?
Gratulálok!
Egy ilyen kistestű kutyát kint se kéne tartani! És ALAPBÓL ivartalanítani kéne! Ráadásul nincs pénz rá??!! Ha a gyereked lázas, nem veszel neki gyógyszert mert nincs rá pénz??!
Barom parasztok...
Igen, bele fog halni...
16 éves vagyok, nincs gyerekem :(
Itt olyan utca mixek vannak, nagyon bízom benne, hogy megmarad :(
Mivelhogy nem elég, hogy idős a kutya, még egy nálánál 3x akkora kan csinálta fel, így sokszoros az esélye annak, hogy bele fog halni, vagy egyáltalán kihordani sem lesz képes.
Ha szeretnéd még pár évig a társaságát élvezni, ivartalaníttatod, ha nem, akkor hamarosan temeted...
Tényleg nincs semmi pénzem :(
Már látszik rajta, hogy vemhes, nem sok idő lehet már hátra, nem tudok 1-2 hét alatt össze szedni ennyi pénzt :(
Rokonod, ismerősöd sincs aki tudna adni pénzt?
Illetve a dokik is szoktak adni részletfizetési lehetőséget.
És a szüleid?
Más rokonok?
Senki nem tud kölcsön adni?
Kistestű szukát 15-20 ezer ft-ért már ivartalanítják.
Csak mama, a többi rokon messze él :(
Kapok árvaságit, de abból most tápot vettem meg ruhát, pont 2 napja, ha hamarabb észreveszem, hogy vemhes akkor lett volna rá pénzem :(
Kamu, hogy nem tudsz megmozgatni minden követ érte.
Ha igazán fontos lenne, már ivartalan lenne.
Olyan nincs, hogy egy 16 éves embernek nincs semmi zsebpénze, csak max elszórja.
2 napja vetted észre?
Az előbb azt írtad, rendesen látszik rajta.
Akkor észrevetted te már hamarabb is.
Mostanában nincs rá sok időm sajnos, de mindig jön kaját kunyerálni és a táp mellett mama ad neki maradékot is, azt hittem csak kövér. Ma nem mentem suliba és több időm volt rá, simogattam és akkor láttam, szerintem ez nem kövérség :(
A nagybátyám mikor kicsi voltam 6-7 éves és lefialt a kutyájuk elásta a kicsiket, ők laknak még itt az utcába, de ő tuti nem ad rá pénzt, meg másra sem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!