7-8 éves kistestű kutyánk vemhes, biztos, hogy bele fog halni a fialásba?
Nagyon szeretem, nagypapámtól kaptam aki már sajnos nem él, ez lenne az első fia. Mama már mondogatta, hogy átjár a szomszéd kuvasz kutyája, de nem gondoltam, hogy vemhes lesz tőle, hát a mi kutyánk a kuvasz lábának a feléig ér.
Sajnos nincs pénzem ivartalanítani, mama meg nem foglalkozik vele. Biztos, hogy meg fog halni a fialásba?
Baromira nem hiányzik a világra még 5-10 keverék kutya, de a baj már megvan, felesleges tovább alázni a kérdezőt.
Kérdező, rohadtul nem tetszik nekem ez a "nagybátyám elásta a kicsiket" szöveg az egyik hozzászólásodban. Egy dolgot ígérj meg, ha megszületnek a kölykök, ne a mama csapja őket agyon, vagy dobja ki valahol egy kicseszett szatyorban, hanem kérj segítséget állatmentőktől gazdit keresni nekik. Tetovált állatmentők, Állatvédőrség ha tud segít, keresd őket a facebook-on.
Honnan szerezne ennyi pénzt?
Mennyit? Egy ivartalanítás max 20 ezer.
Írta, hogy kap pénzt, akkor kispórolom és ivartalanítok.
Ahogy tettem is én is 20 éves korom alatt!
A szuka 7-8 ÉVES.
Olyan nincs, hogy ennyi idő alatt nem lehetett ennyit összeszedni a műtétre, akár hónapokig gyűjtve is.
22-es, kutyát NEM kötelező tartani, ha nincs pénzem, nem tartok!
Nem sajnálok SENKIT, itt a kutya szenvedi el, aki nem kérte ezt a helyzetet.
Az a baj, hogy lehet hogy a szülésig sem fog eljutni a kutyus.
Idős és kistestű - a kölykök pedig kuvasz-keverékek, és akár nyolc kiskutyája is lehet egy szukának. A tiédnél viszont (a kölykök méretétől függően) akár 3-4 is elég ahhoz, hogy baj történjen - szétnyomják belülről a szukát, vagy nem tudja őket megszülni.
Sajnos valószínű hogy belepusztulna.
Esetleg azt tudod tenni, hogy összeszeded minden megspórolt pénzedet, zsebpénzedet, és elmész a dokihoz.
Vannak orvosok, akik hajlandóak részletre dolgozni.
Add el az új ruhákat.
Én is ezt tettem anno..
Jobb helyeken diákmunkával akár 700-800 forintot is kaphatsz óránként. Ha keményen dolgozol mondjuk minden d.u 3 órát, akkor egy hét akár 15 ezer forintot is kereshetsz. Mondjuk szerintem ez alapból logikus, hogy elmész dolgozni, főleg ha ilyen nehéz helyzetben éltek. Én is 16 éves vagyok, hetente 2-3 alkalommal 2 órát dolgozok. Menne több is, csak a munkahelyemen nincs elég tennivaló. Elmész egy diákmunka központba, ott kapásból 6-7 felé munkát tudnak ajánlani. Szóval csak akarni kell. Egy kezdőösszegnek jó. Megmondod a dokinak, hogy ennyi van, később fizeted a többit.
Vagy szólsz egy állatmentő szervezetnek, viszont ők akkor valszeg keresnek a kutyának egy másik gazdát.
Elmész a tescoba hétvégékre éjszakai árufeltőltőnek és pár alkalom után megvan az ivartalanítás ára. Nem egy olyan húde nagy dolog. Először viszont keress egy állatorvost, mond el neki a helyzeted és hogy már van munkád és kérj tőle részletfizetést.
De valószínűleg ha meg is születnek a kutyák a nagymamád ássa el őket most a nagybátyád helyett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!