Mik a tapasztalataik egy border collie-val?
Úgy lesz bordered, hogy nem is tudod, mire számíts vele?
Az merész.
#1 Tudom mire számíthatok tőle, rengeteget olvastam már róla csak kíváncsi vagyok olyan gazdákra is akiknek már hosszabb ideje van bordere :)
#2 Köszönöm! :)
Gazos :D
Pörög, csörög, zörög és folyamatosan akar. Ha n8ncs lemozgatva dominál.
De jó, közel a Balcsi.
Akárhonnan lesz végül kutyád, vigyed sokat mindenfelé, Balcsira is :)
Nekem van, de ő sajnos egyáltalán nem olyan pörgős, mint ahogy mindenhol lehet olvasni :( (kivizsgáltattuk és nincs semmi baja :) )
Nekem sose volt gondom a lemozgatásával, napi pár óra biciklizéstől/labdás sétától simán elfárad.
Félreértés ne essék, nem ő a világ leglustább kutyája, szimplán csak egy átlagos kutya mozgásigényével rendelkezik.
Az enyémnek iszonyú fejlett az érzelmi intelligenciája, rögtön megérzi, hogy rossz kedvem van és bújik hozzám :) Továbbá nagyon jó érzéke van a cukiskodáshoz is :) Jól tanítható, könnyen kezelhető és a kinézete miatt szinte egyáltalán nem félnek tőle az emberek(ami szerintem pozitív, mert ha elmegyünk olyan helyre, ahol gyakrabban járnak emberek, ők nem 5 m-es távolsággal kerülnek ki minket, ami engem nagyon irritálna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!